Ticari Masaj Koltuğu M05

6% 55.823,25 ₺

52.206,62 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Masaj Koltuğu Fiyatları

Günümüzde yoğun çalışma saatlerinden dolayı her bireyin zaman zaman ihtiyaç duyacağı şeylerden biri olan masaj eski çağlardan günümüze kadar uzanan bir hikâyeye sahiptir. Özel noktalara yapılan ve hem sağlık hem de rahatlama açısından ihtiyaç duyulan bir rahatlama durumudur.  Masaj geçmişten bu yana geldiğinden farklı isim ve şekiller de karşımıza çıkmaktadır. Birçok yerde farklı adlar ile vücudun her yerine yapılan şekilleri ile kişiye rahatlama sağlar. El emeği ile yapılan masajların artık masaj salonlarına gidilememesi gibi durumlarda ev ve iş yerlerimizde kolaylıkla kullanabileceğimiz masaj koltuğu şeklinde olanları üretilmektedir. 

Masaj Koltuğu Çeşitleri

Kullanım yerine göre bel, boyun ayak ve tüm vücut için olan sağlık ürünleri saymak mümkündür. Evlerde kullanılan genellikle portatif olan ve taşınabilme özelliği ile fiyat olarak uygun olanlarıdır. Fakat daha rahatına düşkün insanlar için yumuşak minderlerle ile kaplı ve eğilme kalkma özelliği bulunan koltukları tercih etmektedir. Fiyatları olarak yüksek meblağlar ödemek gerekebilir. Aynı zamanda bu koltukların temizlenmesi ve bakımı konusunda dikkat etmek gerekmektedir. Bu masaj koltukları içerilerindeki elektrik akımı sayesinde hareket eden topları ile birlikte tüm vücuda masaj yapar. Önemli olan akupunktur noktalarını yakalar ve yorgunluk, ağrı gibi şikâyetlerin giderilmesi için yardımcıdır. 

Fıtık Sorunu Olanlar İçin Koltuk Modelleri

Sağlık sorunu olan kişilerin mutlaka doktorlarına danışarak kullanmaları gerekmektedir. Uzun süreli kullanım yapacaklar mutlaka danışarak kullanmalıdır. Aksi durumda istenmeyen sağlık sorunlarına yol açabilir.