Ürün Bulunamadı.

Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Teknolojinin her geçen gün daha da gelişmesi insanların hayatına çok farklı yenilikleri getirmesine neden oluyor. Sanal gerçeklik de bu yeniliklerden biridir. Sanal gerçeklik kavramı kişilerin kendilerini aslında bulunmadıkları bir ortamda hissetmesi olarak tanımlanabilir. Bu ortamlar 3 boyutludur ve insanlar bu hissi sanal gerçeklik gözlüğü çeşitleri ile yaşıyorlar. Bu alanda üretilen gözlükler her geçen gün çok farklı özellikler ile insanların karşısına geliyor. Sanal gerçeklik gözlükleri ile çok farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Bu gözlüklerin çok farklı modelleri bulunuyor. 

Frisby Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Sanal gerçeklik gözlüğü telefonlar ile çalışan ve 3D deneyimini en iyi yaşatan cep telefonu aksesuarlarıdır. 3D filmleri ve oyunları bu gözlüklerle çok daha farklı şekilde izleme imkânı bulabilirsiniz. Ürünü akıllı telefona takarak kullanabilirsiniz. Sonrasında televizyon izler gibi rahat bir şekilde filmler izleyebilirsiniz. Kaliteli ve son derece dayanıklı ürünlerdir. Temin etmek zor değildir. Online olarak sipariş verebilirsiniz. Çok konforlu bir kullanımı vardır.

Vr Box Sanal Gerçeklik Gözlüğü Kumandası

Sanal gerçeklik gözlüğü kumandasını satın aldığınızda bu ürün yanında kullanım kılavuzu da gönderiliyor. Aynı zamanda bu ürün iki tane AAA pil ile çalışıyor. Paket içerisinde bluetooth denetleyicisi de bulunuyor. Ürünü online olarak satın alabilirsiniz ve aynı gün kargo yapılmasını isteyebilirsiniz. Kapıya teslim edilen ürünler kendi orijinal ambalajında gönderilmektedir. Her yere kargo olanağı vardır.