Göğsü Açık Deri Harness Jartiyer Takım 1151

167,57 ₺

Ücretsiz Kargo

Göğsü Açık Siyah Deri Jartiyer Takımı Harness Seti 1086

219,57 ₺

Ücretsiz Kargo

Özel Tasarım Harness Sütyen Jartiyer Takımı 1150

193,57 ₺

Ücretsiz Kargo

Göğsü Açık Siyah Deri Jartiyer Takımı Harness Seti 1096

219,57 ₺

Ücretsiz Kargo

Göğsü Açık Siyah Deri Jartiyer Takımı Harness Seti 1091

180,57 ₺

Ücretsiz Kargo

Özel Tasarım Göğsü Açık Siyah Deri Jartiyer Takımı Harness Seti 1100

193,57 ₺

Ücretsiz Kargo

Göğsü Açık Siyah Deri Jartiyer Takımı Harness Seti 1093

180,57 ₺

Ücretsiz Kargo

Kadın Kırmızı Büyük Beden Fantezi Jartiyer Takımı

85,16 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Tutku ile zarafeti harmanlayarak seksiliğe dikkat çeken jartiyer takımları birbirinden farklı çeşitleriyle sizlerin beğenisine sunuluyor. Fantazi iç giyimin en önemli parçası, seksi jartiyer takım çeşitleri ile ateşli anlarınızda kendinizi daha vazgeçilmez hissedeceksiniz. Cazibeyi ön plana fırlatan ve kendine güvenen hanımlar tarafından sıklıkla tercih edilen modeller değişik tarzları ile her kesimden bayana hitap ediyor.


Bayanların kendini ayrıcalıklı hissetmelerine destek olan itinayla tasarlanmış jartiyer takımları ve babydolllar seksapelliğin bir simgesi olarak dikkat topluyor. Seksapelliği şıklıkla örtüştüren jartiyer takımları ile yatak odanızı renklendirebilir ve özel dakikalarınıza heyecan katabilirsiniz.


Yaygın bir ürün çeşitliliğine sahip olan kategoride moda trendlerini sunan birçok değişik ürün yer alıyor. Özel tasarlanmış jartiyer modelleri bayanların iç giyim alanında kendilerini daha iddialı ve özel hissetmesine imkân sunuyor. Sade renklerde oluşturulmuş klasik jartiyer takımları, çılgın renklerde seksi kostümlere kadar ilginç stillerde kıyafetlerin yer aldığı kategori, seksapelliğinizi yatak odanıza yansıtmanıza yardımcı oluyor.


Her bayanın kendine uygun bir jartiyer modeli alabileceği kategorideki ürünler ile kadınlığınızı ortaya çıkarabilir, partnerinizi etkileyerek onu çok mutlu edebilirsiniz. Farklı rol yapma fantezilerinizi yapmanıza imkan sunan göz alıcı jartiyer takımları ile partnerinizle yeni bir dünyanın kapılarını aralayabilirsiniz. İnce ayrıntılarla bezenmiş modelleri tercih ederek hem seksi hem de şık bir görünüme ulaşabilirsiniz.


Jartiyer Modelleri

Farklı renk ve tasarımda bayanların beğenisine sunulan dantelli jartiyer takımları ile vamp kadın rolünü seçebilirsiniz. Özel bölgesi açık kıyafetler alarak yatak odası giyiminizde kullanarak hırçın ve ateşli anların tadını sürebilirsiniz. Bacaklarınızı çepe çevre saran jartiyer çorapları ile bütünleşmiş gecelikler ile özel anlarınıza feminenliğinizi yansıtabilirsiniz.


Kategoride ayrıca büyük beden bayanlar için tasarlanmış jartiyer takımları da yer almaktadır. Büyük beden bayanların kendilerini özel ve seksi hissetmesine destek sağlayan büyük beden modeller ile eşinizi coşturabilir, beraber unutulmaz saatler yaşayabilirsiniz. Kaliteli çeşitler ile fantezilerinizi uzun zaman devam ettirebilirsiniz.


Değişik renk opsiyonlarına sahip jartiyer modelleri, bayanların kendi tarzına ve ten rengine uygun çeşitleri bulmasına imkân sunuyor. Çekici figürlerle zenginleştiren modeller bayanların çekiciliğini ve zarafetini ön plana sunuyor. Hem sizin hem de sevdiğinizin görsel beğenisine hitap eden heyecan uyandırıcı çeşitler birlikte yaşadığınız zamanı daha özel hale getiriyor.


Sevimli ve saf bir görünüm meydana getirmek isteyen bayanlar için fırfırlı çeşitlerin bulunduğu kategoride dominant bir şekle bürünmek isteyen bayanlar içinse daha keskin çizgilere sahip siyah jartiyer takım yer alıyor. Yatak odasında kışkırtıcılığı ön plana sunmak isteyen bayanlar transparan çamaşırlar ile tutkularını gerçeğe dönüştürürken daha elit ve naif görünmek isteyen bayanlar taşlarla kaplanmış özel tasarım çeşitlerini tercih ediyor.


Göğüsleri ve kalçayı toplayarak dolgunlaştıran jartiyer takımları daha seksi ve kışkırtıcı bir görünüme ulaşmanıza imkan sunuyor. İç çamaşırı sektörünün önde giden markalarının bayanlar için itinayla hazırladığı koleksiyonları barındıran kategoride bulunan ürünler, değişik tutku ve fantezilere sahip bayanlara hitap ediyor.


Birbirinden farklı kumaşlardan üretilen jartiyer takım çeşitleri arasından teninizde hissetmekten mutlu olduğunuz modeli satın alabilirsiniz.


Jartiyer Takım Ve Fiyatları

Her Ekonomiye uygun jartiyer takım fiyatları ile almak istediğiniz ürünü rahatlıkla sipariş verebilirsiniz.


Partnerinizle beraber yaşayacağınız anları daha özel ve daha tutkulu bir hale getiren jartiyer takımları arzularınızı gerçekleştirmenize meydan oluşturuyor. Ateş dolu dakikalarınızda kendinizi daha seksi ve kadınsı hissetmenize imkân sunan çeşitler ile fantezilerinizin keyfini yaşayabilirsiniz.


Kategoride yer alan çeşitler arasından kendinize uygun olan jartiyer takımını kolaylıkla alabilir, yatak odanıza yeni heyecanlar ekleyebilirsiniz. Bayanları şımartan, onları özel ve vazgeçilmez hissettiren özel tasarım jartiyer takımları çeşitleri ile seks dolu anlara imza atabilirsiniz.