Ürün Bulunamadı.

Aşı Makası Çeşitleri ve Fiyatları

Ağaçların meyve vermesini sağlamanın yanı sıra meyvenin de gerekli olan öze sahip olan seçime uygun ürün olması sebebi ile aşı işlemine yer açılır. Bazen farklı meyve içeriklerinin de deneme amacı ile yapıldığı da görülür. Aşı makası ve diğer birçok malzeme ile aşılama işlemi başarı ile gerçekleştirilebilir. Aşılama uygulamasında ihtiyacınız olan aşı makasının yanı sıra aşı macunu, bandı gibi tüm ürün seçimleri listemizde kolaylıkla temin ederek uygun fiyat seçenekleri ile satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Aşı Makası ve Aşılanma Ürünleri

Aşı makası çeşitlerinin yer aldığı ürün listemizde aynı zamanda aşılama sırasında ihtiyacınız olan ürünleri de kolaylıkla satın alabilirsiniz. Aşı macunu aşının hava almadan daha iyi tutmasına destek olurken aşı bandı ise aşının gövdeye sabitlenmesine destek olur.

Aşı makası ile yapılacak olan ağaç kabuğu oyma ve yeni aşı filizi yerleştirme işlemi sonrasından macun ve bantlama işlemine yer açılarak işlem tamamlanır. Aşı makası ve diğer ürün tercihlerini tek ya da setli olarak listemizden satın alarak ürün ya da ürünlere sahip olmanın avantajını elde edebilirsiniz.

Aşılama Ürünlerinin Siparişi

Aşılama işleminizde size yardımcı olacak ve aşının daha sağlıklı olmasına destek olacak olan ürünleri listemizden kolaylıkla temin etme şansınız bulunuyor. Uygun fiyat seçenekleri ve ödeme kolaylığı ile ürünleri hemen sipariş vermeniz durumunda kısa sürede adresinize sevk işlemi yapılır.