Ürün Bulunamadı.

Grenaj Fiyatları

Motosiklet tutkunlarının motor yedek parçalarına da özel bir ilgi gösterdiği bilinen durumlar arasındadır. Motoruna iyi bakmak isteyen ve bakımlarını aksatmayan insanlar hemen her türlü motor yedek parçasını online olarak temin etme imkânına sahip olabiliyorlar. Grenaj da bu parçalardan biridir. Grenajlar, motosikletlerin rüzgâr akışı karşısında daha iyi hareket edebilmesi için giydirilen aerodinamik parçalar olarak tanımlanabilir. Daha çok fiberglas ya da buna benzer bir maddeden üretilir ve motosikletlerin rüzgârdan en çok etkilenen kısımlarına monte edilir.

Motor Altı Rüzgârlık Modelleri

Motosikletlerde çok kullanılan yedek parçalardan biri de motor altı rüzgârlıklarıdır. Bu ürünler her modelde ve markada motosikletler için üretilmekte olup insanlar kendi motor markalarına uygun olan bir motosiklet rüzgârlık modeli temin edebiliyor. Ürünler satın alındıktan sonra hasarsız bir şekilde elinize ulaşır. 

Sele Altı Yan Grenaj

Yamaha motorlar için tasarlanan sele altı yan grenaj gereksinimleri en iyi şekilde karşılayan ürünlerden biridir. 3 farklı parçadan meydana gelen ürün beyaz renklidir. Farklı motor markaları için de yan grenaj bulunduruluyor. Dilerseniz bu ürünleri online olarak sipariş verebilirsiniz. Montajı için de firma servislerinden destek alabilirsiniz.

Kilometre Saat Camı

Motosikletler için önemli yedek parçalardan biri olan kilometre saat camı hız ayarını takip etmede önemli bir işleve sahiptir. 110 kilometre saat camı Honda Spacy model motosikletler için üretilse de diğer marka motosikletler için de saat camı temin edebilme imkânınız bulunuyor.