Ürün Bulunamadı.

Motosiklet Vücut Koruma Ürünleri ve Fiyatları

Motosiklet sahiplerinin en önemli yardımları olan koruyucu ekipmanlar güvenli sürüşün anahtarıdır. Motosiklet vücut koruma ekipmanları adından da anlaşılacağı gibi sürücüyü ya da yolcuyu korumaya yönelik tasarlanan ürünlerdir. Kask, dizlik, dirseklik, bellik, sırtlık gibi vücudun farklı kısımlarına uygun olarak tasarlanan bu ürünler motosiklet üzerinde olanların kaza sırasında ciddi yaralanmalar ile karşılaşmalarını önlerken bazı ürünler mevsim şartlarının sert etkilerini de keser. Kaza, düşme gibi anlarda bu ekipmanların olmaması ciddi vücut hasarlarını da beraberinde getirebiliyor. 

Kasklar

Motosiklet vücut koruma denildiği zaman hemen hemen herkesin aklına öncelikli olarak kasklar gelir. Kaza anında en riskli sayılan bölgeler olan baş ve boyun kısmını koruyan kasklar darbelere dayanıklı olarak tasarlanırlar. Kask kullanmamak hem büyük bir risktir hem de yasal olarak cezası vardır. Meraklıları bluetooth ve interkom kullanımına izin veren kask modellerini seçebilirler. 

Dizlik, Dirseklik, Bellik ve Sırtlık 

Kasktan sonra gelen motosiklet vücut koruma ekipmanları arasında dizlik, dirseklik, bellik ve sırtlık gibi ürünler bulunur. Bu ekipmanlar özellikle eklem yerlerini ve sırt kısmını korumak amacı taşırlar. Güvenlik sağladıkları kadar sürücünün soğuk havalarda mevsim koşullarından da etkilenmesinin önüne geçer. Doğru bir ceket, pantolon ile tamamlanan vücut korumaları motosiklet ile yolculuk yapanların çok daha güvenli olmasını sağlar. Koruma ekipmanları satın alırken kişinin vücut yapısına ve mevsim özelliklerine dikkat etmek gerekir.