Yaprak Biti Çözülür -

9% 53,90 ₺

48,99 ₺

Utelka Kaolin Kili 25 Kg

565,00 ₺

Utelka Kaolin Kili 20 Kg

510,00 ₺

Utelka Kaolin Kili 15 Kg

480,00 ₺

Odun Dilimi Doğal Meşe Ağacı

89% 2,25 ₺

0,25 ₺

Stokta Yok

Ağaç Fidan Çeşitleri ve Fiyatları

Farklı seçimler ile sunulan ağaç türlerimiz arasından beğeninize hitap eden ürünleri kolaylıkla kategorimizden satın alabilirsiniz. Uygun fiyat seçeneklerine sahip olan ağaç türleri farklı büyüklük ve adetlerde sunularak isteğinize göre alıma da yer vermeniz sağlanıyor. Ürün alımlarınız öncesinde satın alacağınız ağaç türü, özellikleri ve ebatları ile ilgili detaylı bilgileri de edinmeniz yararlı olacaktır. Uygun fiyat ve ödeme kolaylıkları ile ürün ya da ürünlere anında sahip olabilmek için siparişinizi tamamlamanız yeterli.

Ağaç Çeşitleri ve Özellikleri

Ağaç kategorimizde bulunan ürün tercihleri içinden seçimlerinizi rahatlıkla gerçekleştirerek ürünlere sahip olmanın avantajını elde edebilirsiniz. Bahçenize doğanın güzelliğini sunacak olan ürün tercihleriniz ile farklı ve son derece hoş olan görselliği elde etmeniz mümkün.

Leylak ağaç türlerinden alev ağacı gibi muhteşem görselliğe sahip olan ürünlere kadar uzanan listeden beğeninize uygun olan ve bahçenizde bütünlük yaratacak olan tercihe yer açabilirsiniz.

Ağaç alım işlemlerinizde satın alacağınız ağacın özelliklerini inceleyerek buna göre alıma yer açmanız önerilir. Ağacın ebatları ve gönderilecek olan adet ile ilgili de bilgi edinmeniz alım öncesinde avantaj sağlayacaktır.

Ağaç Alım İşlemleri

Kendi bahçeniz ya da sevdiklerinizin bahçesi için satın alabileceğiniz ağaç türleri farklı görsellikleri ile hoş bir ambiyansın da yakalanmasına destek olur. Tercih ettiğiniz ürünleri uygun fiyat seçenekleri ile satın almak için hemen siparişinizi tamamlayarak ürünlere sahip olabilirsiniz.