Ürün Bulunamadı.

Araç Takip Sistemi Ürünleri ve Fiyatları

Araç takip sistemi, birçok araçta hali hazırda bulunan ve aslında her araçta bulunması gereken bir cihazdır. Araçlarda tamamen güvenliği artırmak için kullanılan takip sistemi araçlarda geriye yönelik olarak raporlama ve bilgi sunma seçeneğine sahiptir. Bununla birlikte hem güzergâhlar konusunda bilgi edinme hem de yakıt konusunda üstün tasarruf sağlama anlamında da araç takip sistemleri oldukça faydalıdır. 

Profesyonel Araç Takip Cihazları

Araç takip sistemleri uyduya bağlı bir şekilde çalışır. Uydu üzerinden aldığı konum bilgisini araç içerisinde bulunan ve aktif olarak çalışan vericilere iletir. Bu şekilde aracın bulunduğu adresin kolayca belirlenmesini sağlar. Abonelik ile çalışan araç takip sistemini aktif olarak kullanmak için abone olmak ve belirlenen süre boyunca üye olarak kullanmak gerekir. Kullanım açısından son derece profesyonel olan araç takip sistemleri birçok farklı model ve marka seçeneği ile satışta yer alır. Uygun fiyat seçeneklerine sahip olan oto aksesuarlar hızlı teslimat seçenekleri ile satın alınabilir.

Arıza Tespit Cihazları ve Modelleri

Araçlarda her türlü arızanın kısa zamanda tespit edilmesini sağlayan araç arıza tespit cihazları her koşulda üstün performans sağlar. Her türlü arızanın kısa zamanda tespitinin mümkün olduğu cihazlar birden fazla model seçeneği ile de satışta yer alır. Çantası ile birlikte satışa sunulan bu cihazlar güvenle araçlarda taşınabilir ve her türlü darbeye karşı koruma sağlar.