Erkek Kar Eldiveni Siyah

254,79 ₺

Kayak Ve Snowboard Eldiveni Fiyatları

Kayak ve snowboard kış mevsiminde yapılabilen, kış turizminin en sevilen sporlarındandır.  Kayaklı koşu, kayakla atlama, serbest stil kayak, Alp disiplini, kuzey kombine, gibi değişik türleri vardır. Kış sezonunda spor ve keyfi olarak yapabileceğiniz en güzel aktiviteler arasında yer alan kayak, küçük büyük demeden her yaş grubunun ilgisini çeken bir spor türüdür. Birçok diğer spora göre daha fazla kas gücü ve efor istemesi bu spor türünün en önemli özelliğidir. Birçok türü olan kayak sporunu yapabilmeniz için bu spora özel olarak üretilen kayak ve snowboard eldiveni kullanmanız gerekir.

Kayak Ve  Snowboard Malzemelerinin Özellikleri

Kayak ve snowboard yapılırken rahatlık ve hareket özgürlüğü en önemli unsurdur. Seçilen kıyafet ve aksesuarlar rahat olmalı, hareket özgürlüğünü kısıtlamamalı, kullanıcının vücut ağırlığı ve fiziksel özellikleri baz alınarak seçilmelidir. Kayak ve snowboard sporu için gerekli temel kayak malzemelerinin yanı sıra güvenli ve rahat bir kayış için birçok yardımcı aksesuar bulunur. Kayak malzemeleri kullanıcının fiziksel özellikleri ve tecrübesine ve kayılacak piste göre tasarlanır. 

Kayak Ve Snowboard Botları

Kayak botları, baldır ve bilek tasarımları ile ayağınızı kavrar ve konfor sunar. İdeal sertlik seviyesindeki botları giymek ve çıkarmak kolaydır. Isı yalıtımlı ve su geçirmez özellikli kayak botları ayağınızı sıcak tutar ve sudan korur. Tasarımı sayesinde kayak botları kar üzerindeki olası sakatlanmaları önlemek amacıyla bileğinizi destekleyerek dengede tutar. Ayarlanabilir alüminyum tokalar ayakkabının ayağınıza iyice oturmasını sağlar, yüksek fayda sağlamak için termal özellikli ince çoraplar giymek yerinde olacaktır. 

Snowboard, tek bir board üzerinde yapılır. Ayak bağlamaları ve tahtadan oluşan ekipmanları fizik kuralları göz önüne alınarak kullanıcıların güvenliğini ve yüksek performans için sürtünmeye ve aşınmaya dayanıklı bir yapıya sahip, aynı zamanda kayma esnasında oluşan kuvvetten zarar görmemeleri için esnek yapılı malzemeler ve farklı kimyasallarla zenginleştirilmiştir. Daha düşük hızla ve zıplayarak yapılan snowboard tahtaları, parkurun özelliklerine göre tasarlanır. Ayağınızı hem sıcak tutan, darbeleri emen bir snowboard ayakkabısı seçmeye özen göstermelisiniz. Kolayca giyip çıkarılabilen, su geçirmez yapılı, ayak bileğinizi koruyan, ısı yalıtımıyla ayağınızı sıcak tutan, sağlam zemin tutuşu ile kaygan zeminleri kavrayan, yumuşak topuk desteği sunan, ideal sertlik oranına sahip ve aynı zamanda ayağınıza gelen darbeleri emen snowboard ayakkabılarıyla snowboard yapmak büyük bir keyiftir. 

Kayak Batonları 

Kayak batonları kayak yaparken yol almanızı ve dengede kalmanızı sağlar. Dayanıklı alüminyum borudan üretilen kayak batonları hafiftir Ergonomik tutuş sağlayan ergonomik kabzaların üzerinde elinize göre ayarlayabileceğiniz kayışlar bulunur. Batonları rahatça kavramanız ve elinizin üşümemesi için esnek, su geçirmez ve dayanıklı eldivenler de gereklidir. Termal özellikli atkı ve bereler kırılmaya dirençli yapıda kayak gözlükleri, gözlerinizi güneşin Ultraviyole etkilerinden korur, yerden yansıyan beyaz ışığı filtreler. Kayak maskeleri ve kaskları, soğuğa, düşme ve sakatlanma riskine karşı başınızı korumayı amaçlar.