Doqu Home Yün Yastık 50 X 70

33% 1.274,00 ₺

857,50 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Yük Yastık Fiyatları

Yorucu geçen günün sonunda dinlenmek istiyorsanız, tercih ettiğiniz yastık ve yatağın rahatlık sunmasına özen göstermelisiniz. Bu çerçevede üretilen ve farklı özelliklerle tasarlanan yün yastık kişiye rahatlık ve konfor sunacak şekilde kullanıma sunuluyor. Farklı ebatlarda tasarlanan ve isteğe bağlı bir şekilde satın alacağınız bu yastıklarda en çok tercih edilen ölçüler 50*70 ebatlarında ki yün yastıklardır. 

Yorgunluğa Çözüm Olan Yük Yastık Modelleri

Yün yastıklar özelliği gereği kafanızı yastığa koyduğunuz anda size pamuksu bir rahatlık sunar. Bu sayede uyku sorunu yaşayanlar kısa sürede uykuya dalarak kesintisiz uyuma fırsatı bulurlar. Organik ve son derece kullanışlı yastık ebatları ve içerisinde yer alan yünler sayesinde pozitif enerjiye sahip olmanıza yardımcı olur. Düz tasarımının yanı sıra delikli ve kare çizgili modellerin yer aldığı yün yastık seçiminde siz de güvenilir hizmet sunan web sitesi üzerinden istediğinizi tercih ederek satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz. Günümüzde birçok kişi gerek yatak seçiminde gerekse de yastık seçiminde birçok detaya dikkat ediyor. 

Kaz tüyü yastıklar son dönemlerde giderek daha çok kullanılmaya başlandı. Yün kılıflı olan yün yastıkların yanı sıra organik özelliklere sahip yastık seçeneklerine kadar birçok yastık alternatifi bulunuyor. Severek kullanacağınız bu yastıklar aynı zamanda makinede yıkanabilme özelliğine sahiptir. Siz de seçimlerinizde birçok yastık modelini ve özelliklerini inceleyeceğiniz kurumsal adres üzerinden siparişinizi oluşturabilirsiniz.