Zanon Yarasa Murcielago Tipi Gergi Zikzak Sağ – Sol 4,5Mm

159,00 ₺

Stokta Yok

Meyve Toplama Makinesi Fiyatları

Sevdiğimiz meyve sebzelerin üretimleri kadar toplamaları da bir o kadar meşakkatlidir. Kolay olarak görülen bu işlemler genellikle el yordamı ile olduğu zamanlarda fazla yük ve emek gerektirmektedir. Uzun süreler alan toplama işlemleri için bazı firmaların işleri kolaylaştırmak adına ürettikleri meyve toplama makinesi çeşitleri vardır. Bu bahçe makinaları hem hızlı çözüm hem de fazla yorulmadan toplama işleminin gerçekleştirilmesi için en uygun materyallerden biridir. Bu araçlar genellikle el yordamı ile çalışır fakat bazıları büyük ve geniş toplama alanları için akülü olarak da görev yapar. Meyve toplama makinelerinin seçimi sırasında ne kadar ihtiyaç duyulacağına bakılmalı ona göre karar verilmelidir. 

Meyve Toplama Makinesinin Kullanımı

Bu aletler kolay kullanımları sayesinde erkek bayan ayıt etmeksizin rahatlıkla tercih edeceği ürünlerin arasındadır. Meyveleri ağaçlarından kesmek için kullanılan aletlerin keskinliği nedeni ile dikkatli olunması gerekir. Ayrıca direk kesmeden tutarak toplayan makineler de vardır. Bu makineler meyve ya da sebzelere zarar vermeden dalından ayırır. Meyvelerin herhangi bir eskitme, delme ya da bozma işlemi olmadan sağlıklı olarak bir araya getirilmesini sağlar. 

Uzun Süre Kullanılabilecek Makineler

Makinelerin uzun süre kullanılmaları için özellikle akülü olanların bazı bakımlarının yapılması gerekmektedir. El aletlerinin ise temiz yerlerde sıvıyla temas ettirilmeden saklanılması yeterlidir. Meyve toplama makasları, meyve toplama sergisi, meyve toplama motoru gibi farklı seçenekler ile bireyler istekleri ürünleri kısa süre içerisinde toplayabilir.