Ürün Bulunamadı.

Ekonomi ve İktisat Kitapları

Ekonomi, insanların maddi ihtiyaçlarını karşılamaya yarayan, üretim, tüketim , ticaret, ithalat ve ihracattan oluşan bir tür insan etkinliğidir. Her devlet bir ekonomiye sahip olmak zorundadır. Ekonomi devamlı canlı olmalıdır fakat zaman zaman ekonomide yavaşlamalar olur ve ekonomi canlılığını yitirir, ortaya ise ekonomik kriz çıkar. Ekonominin bir diğer ismi ise iktisattır. Her vatandaş, mutlaka ekonomi ve iktisat hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Aksi takdirde ülke ekonomisinden habersiz kalır.

Ekonomi Hakkında Yazılmış Kitaplar

Ekonomi ve iktisat için yazılmış çok sayıda kitap vardır. Bu kitaplardan bir tanesini bile okumak, size çok faydalı olacaktır. Çünkü ülkenin iktisadı, geçmiş devletlerin ekonomisi ve genel olarak ekonomi ve iktisadın ne olduğu hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.

Nörofinans

Ramazan Kurtoğlu tarafından yazılan kitap 500 sayfadır. İlk baskısı 2016 yılında yapılmıştır. Ekonomiye dair bir çok bilgi içerir. Okumak için ideal bir kitaptır ve fiyatı da gayet makuldür.

Kripto Para Çağı Bitcoin ve Dijital Paranın Küresel Ekonomik Sistem

Yabancı bir yazar olan, Paul Vigna Michael J.Casey tarafından yazılmıştır. Uygun bir fiyat ile web sitemizden temin edebilirsiniz.

Ekonominin Önemi

Ekonomi devletler için çok önemlidir. Eğer bir ülkede çalışan sayısı azalmış ise ve pahalılık artmış ise o ülkenin ekonomisinde ters giden bir şeyler vardır. Bunun için her vatandaş ülke ekonomisinin gidişatı ve durumunu inceleyebilmeli ve fikir üretebilmelidir. Daha bilinçli vatandaşlar, ekonomiyi canlı tutacak ve krizi önleyecek çözüm yolları da üretebilir.