Onlyone Yatak Koruyucu Örtü 60X90 30 Lu 8699108713589

137,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Yatak Korkuluğu ve Yatak Bariyeri Fiyatları

Yatak bariyeri olarak da adlandırılan korkuluklar güvenlik ve dekoratif amaçlarla kullanılmaktadır. Lazımbana sizler için bütün yatak korkuluğu çeşitlerini bir araya getirerek sizlere sunmaktadır. En uygun fiyat avantajlarından yaralanmak için Lazımbana’yı ziyaret ederek siparişlerinizi verebilirsiniz. 

Bebek Yatak Bariyeri

Bebek yatak bariyeri, bebek yataklarının güvenliği için kullanılan ürünlerdir. Bebekleriniz uykudayken rahat ve güvenli bir şekilde uyumalarını sağlamak için Lazımbana’dan bebek korkuluklarını sipariş edebilirsiniz. Bebeklerin sağlıklarının da korunması açısından boya ve malzeme olarak da sağlıklı malzemeler tercih edilmektedir. Kolay takılabilme ve kullanma özelliklerine sahip olan yatak bariyerleri ergonomik kullanma koşullarıyla kullanılan önemli ürünlerdir.

Çocuk Yatak Korkuluğu

Çocukların yataklarına uygun olarak tasarlanan çocuk yatak korkulukları çocukların güvenli bir şekilde uyuması için tasarlanan evde güvenlik ürünleridir. Çocuklarınız odalarında huzurlu ve güvenli bir şekilde uyurken siz de zamanınızı istediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz. Farklı model tasarım ve renk seçeneğine sahip olan çocuk yatak korkulukları çocuk odalarınızın dekoratif yapısına uyum sağlayacak özelliklere sahiptir. Siz de Lazımbana’da en uygun fiyatlarla sunulan bu ürünlerin farklı modellerini inceleyerek uygun fiyatlarda satın alabilirsiniz.