Ürün Bulunamadı.

Köşe Takımı Fiyatları

Evlerde kullanılan eşyalar arasında oturma grupları oldukça önemli parçalardır. Ancak bu parçalar arasında spor modeller gençler tarafından daha fazla tercih ediliyor. Klasik takımlara nazaran köşe takımı tarzında olan koltuklar hem genç kesime hitap ediyor hem de oda da fazla alan kaplamıyor. Dar ve küçük odalar için köşe takımları son derece ideal parçalardır. Bu parçalar oldukça ergonomik olarak tasarlanmaktadır. Yeri geldiğinde yatak olabilen köşe takımları kullanım bakımından da rahat ürünlerdir. Leke tutmayan kumaş yapıları sayesinde hemen her türlü ortamda oldukça modern bir duruşa sahiptir.

Koltuk Takımları Çeşitleri

Koltuk takımları da evlerde ve farklı mekânlarda geniş yer bulan ürünlerdir. Bu ürünler evler ve ofisler için farklı şekillerde tasarlanmaktadır. Ofis ortamları için genelde deri kaplama olan takımlar tercih edilirken ev ortamlarında daha çok leke tutmayan koltuk yüzeylerinden yararlanılmaktadır. Aynı zamanda desenli olan koltuklar dekorasyon açısından da büyük bir önem taşımaktadır. Koltuk takımları renk olarak çok geniş bir skalaya sahiptir. Artık klasik olarak tek rengin hakimiyeti yeni tasarımlarda tamamen kırılmış durumdadır. Yeni tasarımlarda farklı renklerin karmasını görmek mümkün olmaktadır.

Mutfak Köşe Takımları

Köşe takımları mutfaklar için de özel olarak tasarlanmaktadır. Bu ürünler sayesinde mutfaklar da kahvaltı yapmak ya da kahve keyfi yapmak çok daha kolay oluyor. Takımlar içerisinde masalı olan ürünler de bulunabiliyor.