Çok Fonksiyonlu Fırça- Klavye- Airpods-Telefon Hoparlörü-Araç Temizlik Aparatı

179,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Telefon Hoparlörü, değişen müzik dinleme stilinin bir sonucu olarak ortaya çıkan ürünlerdendir. Dinlenilen ya da izlenilen görüntünün çok daha yüksek sesle elde edilmesi için üretilen bu cihazlar, cep telefonundan çıkan sesi %500 oranında arttırarak kullanıcıya çok daha yüksek sesli multimedya kullanımı sunar. Cep telefonu hoparlörleri, kompakt tasarımlarıyla taşınmaya son derece müsait ürünlerdir. Dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zaman müzik dinlemenize ve yüksek sesle video izlemenize olanak sağlar. 

Cep telefonu hoparlörü çeşitleri, kategorisinde onlarca farklı markaya ait yüzlerce farklı ürünü bulmanız mümkündür. Ürünler genel olarak;

Bluetooth hoparlör

Işıklı hoparlörler

FM radyo özelliği olan hoparlörler

Led ışıklı hoparlörler

Gibi son derece geniş özelliklere sahip ürünlerden oluşmaktadır. Kullanıcının kendi tarzına ve ihtiyaçlarına uygun hoparlörü bulması son derece kolay olacaktır. Size uygun telefon hoparlörü, sayesinde tarzınızı dilediğiniz her yere taşımanız mümkün olacaktır. 

Bluetooth özelliğine sahip cep telefonu hoparlörleri, 10 Metre mesafeye kadar kesintisiz müzik ve bağlantı sunmaktadır. İç mekân ve dış mekân fark etmeksizin 20 metrelik bir çap içinde dilediğiniz noktadan hoparlöre erişmeniz mümkündür. Cep telefonu hoparlörleri ile kablo dağınıklığı ortaya çıkmaz. 

Cep telefonları ile kolaylıkla eşleşebilen cihazlar, eşleşmeden hemen sonra müzik çalmaya hazırdır. Söz konusu ürünler, tablet bilgisayarlar ve Bluetooth özelliği olan tüm cihazlarla eşleşebilir. Oyun konsolları, masa üstü ve diz üstü bilgisayarlar yanı sıra müzik çalarlarla da eşleşmesi mümkündür. 

Kategorilerimizde yer alan hoparlörler, model ve markaya bağlı olarak değişik özelliklere sahip ürünlerdir. Sadece müzik çalmakla yetinmeyen cihazlar, telefon görüşmesi sırasında da kullanılabilir. Wi-fi özelliğine sahip cep telefonu hoparlörü, yine ürün kategorilerimizde yer almaktadır. Wi-fi özelliğine sahip hoparlörler, mobil interneti kullanarak da internete bağlanabilir. Bu sayede bağlantı kalitesi artarken, kapsama alanı da genişlemektedir. 

Cep telefonu hoparlör fiyatları, en sık sorulan sorular arasında yer almaktadır. Bu nokta da söylenecek en doğru tanım fiyatların marka ve modele göre değişiklik gösterdiğidir. En önde gelen hoparlör üreticileri olan;

Samsung, 

Jabra, 

Philips, 

Logitech, 

Xiaomi, 

Alpha, 

Awei, 

Goldmaster 

Markalarına ait pek çok modeli kategorilerimizde bulmanız mümkündür. Ürünler arasında kesintisiz müzik süresi ortalama 5-10 saat arasında değişmektedir. En doğru bilgi model açıklamasında yer almaktadır. 

Bluetooth özelliği olan hoparlörler, Son derece faydalı ürünlerdir. Kulaklık kullanımının aksine insan sağlığı için sorun teşkil etmez. Yüksek sesle müzik dinlemek için kullanılan kablolu ya da kablosuz kulaklıkların kulak içinde uzun süre kalmasına bağlı olarak bakteri oluşumu ortaya çıksa da cep telefonu hoparlörlerinde bu durum oluşmaz. 

Şarj edilebilir ürünler olması nedeniyle uzun yıllar kullanıma uygundur. Otomobil içinde kullanım için de son derece uygundur. Oto teypleri ile uğraşmadan tek tık ile bağlantı kurulabilen cep telefonu hoparlörleri, telefonunuzdaki müziklerinizi ek bir uğraş gerekmeksizin çalmanızı mümkün kılar. Yine araç içinde oluşan trafik gürültüsünü bastırarak kaliteli telefon görüşmeleri yapmanızı sağlarken, yol konsantrasyonunuzu etkilemez. 

Cep telefonu hoparlörleri garantilidir. Bu sayede satın aldığınız markanın teknik servisine başvurarak tamirini yaptırmanız ya da batarya değişimi hizmeti almanız mümkündür. Kategorilerimizde yer alan tüm ürünler üretici firmanın sağladığı garanti koşulları ile garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatası olmayan durumlarda hiçbir ücret ödemenden garanti süresinde onarımları mümkündür. Buna ek olarak kullanıcı hatası olduğu durumlarda da onarım son derece uygun fiyatlarla gerçekleşecektir. 

Kategorilerimizde yer alan ürünlerin garanti koşullarını ve sürelerini üretici firmalar belirlediği için kurum olarak söz sahibi olmadığımızı hatırlatmakta fayda görüyoruz.