Ürün Bulunamadı.

Trafik Konisi Fiyatları ve Modelleri

Trafik konisi, alt tarafında ağırlık kullanılarak sabitlenebilen bir üründür. Günlük hayatta sürekli karşılaşılan bu ürünler trafiği herhangi bir nedenden dolayı durdurmak ya da trafiği tamamen kesmek amacıyla kullanılırlar. Oldukça önemli bir amaç için kullanıldıklarından dolayı dikkat çekici olmaları gerekir. Bu nedenle de genelde parlak şekilde üretilirler. Trafik konisi günlük hayatta çok önemli durumlar için kullanılır. Uyarıya ihtiyaç duyulan pek çok durumda bu ürünlerden faydalanılır.


Kaliteli ve Dikkat Çekici

Trafik konileri kullanıldıkları alanlarda dikkat çekmeye yarayan ürünlerdir. Trafik kazası olduğunda, yol yapım çalışmalarında, araç bozulmalarında, işyeri önlerine park yapılmasını engellemek amacıyla hatta sporcu antrenmanlarında bile kullanılabilirler. Trafik konileri genelde kurumlar tarafından kullanılsa da iş yeri sahipleri ya da bireysel kullanıcılar da bu ürünlerden sıklıkla fayda sağlarlar. Trafik konileri kullanım amaçlarından dolayı parlak renklerde ve genelde turuncu olurlar. Bunun dışında daha farklı fosfor renklerde de üretilebilirler.


Farklı Ebatlarda Trafik Konisi

Trafik konisi kullanım alanı oldukça fazladır. Bu nedenle ürünlerin ebatları da değişiklik gösterir. Ürünlerin genel olarak beş farklı boyutu bulunur. Genelde 30 cm ebat ürünlerde kullanılan en kısa ebattır. Trafik konileri en uzun 90 cm kadar üretilebilirler. Sporcu eğitimlerinde ya da yol çalışmalarında genelde kısa koniler kullanılır. İş yeri önü uyarılarında ya da konser gibi farklı organizasyonlardaysa uzun olan koniler tercih edilir. Uzun konilerin bir diğer kullanım amacı ise reklamdır. Uzun ve dikkat çekici renklere sahip olan bir konide reklam afişi kullanmak oldukça iyi bir fikirdir.