Ürün Bulunamadı.

Dekupaj Testere Fiyatları

Günümüzün gelişen teknolojisi ile birlikte birçok yapı marketlerde bulunan testerelerde de büyük ölçülerde gelişme sağlanmıştır. Özellikle marangoz işlerinde ve ahşap yapılarda kullanıma daha yatkın olan testereler içerisinde ne kullanışlı olanı şüphesiz ki dekupaj modelleridir. Dekupaj modeli testereler için ustalık gerekmez kullanım açısından kolaydır ve aynı zamanda hafif ağır yapısı nedeni ile kolay kullanım sağlamaktadır. 

Dekupaj Testere Çeşitleri

Piyasa koşullarında kullanılan birçok model ve marka olmasına karşılık en fazla talep görenleri dekupaj testere çeşitleridir. Bunun nedenlerinden biri güvenilir ve hızlı olmasıdır. Otomatik yapısı ve tehlike anında ani duruş sağlaması dolayısı ile tercih edilmektedir. Testerelerin ahşap yüzeylerde kusursuz şekilde işlem yapması amaçlanmıştır. Dikkat edilmesi gereken özelliklerinden biri de her alanda kullanım sağlamasıdır.

Dekupaj Testere Özellikleri

Bu testereler ağırlık anlamında orta seviyedir. Her alanda kullanım sağlanır aynı zamanda kalın ahşaplar üzerinde oldukça etkilidir.  Kendi içinde kilo ve bıçak kalınlığı olacak şekilde guruplara ayrılmaktadır. İçlerinden seçilecek dekupaj testerenin boyutu ve işlevi göz önünde bulundurulduğunda fiyatı da ona göre olacaktır. Bunun dışında testerenin çalışma gücü aldığı elektrikte kullanım süresi açısından önemlidir. Şarjlı ve direk elektrik akımı alan çeşitleri vardır. Tercih kişiye göre değişir fakat şarjlı olan modeller diğer modellere göre daha düşük işlem yapacak istenilen verimliliği vermeyebilecektir. Ev için kullanım yapılacaksa bu modeller en uygun olanlarıdır.