• Windows 10 Pro TR OEM Kutu+DVD+Lisans Etiketi FQC-08977
  • Windows 10 Pro TR OEM Kutu+DVD+Lisans Etiketi FQC-08977 fiyatı
  • Windows 10 Pro TR OEM Kutu+DVD+Lisans Etiketi FQC-08977 özellikleri
  • Windows 10 Pro TR OEM Kutu+DVD+Lisans Etiketi FQC-08977 İşletim Sistemleri
  • Windows 10 Pro TR OEM Kutu+DVD+Lisans Etiketi FQC-08977 fiyatları

Windows 10 Pro TR OEM Kutu+DVD+Lisans Etiketi FQC-08977

Orjinal Ürün Satışı, Microsoft Windows 10 Faturalı Ürün

Microsoft

% 45 indirim
1.249,00 ₺
689,00 ₺

Ücretsiz kargo


Satıcı - 1002 Çeşit

En geç 2 gün içerisinde kargoya verilir.


Paylaş:

Windows 10 Pro TR OEM Kutu+DVD+Lisans Etiketi FQC-08977 özellikleri:

Ürün hakkında detaylı bilgi almak ve soru sormak için SORU SOR butonuna tıklayarak satıcıdan destek alabilirsiniz.

Windows 10 Pro TR OEM Kutu+DVD+Lisans Etiketi FQC-08977 için satıcı açıklaması

Orjinal Windows 10 Pro Oem Kutu 64 Bit Tr FQC-08977 

 

 

 

İş için doğru seçim

Etki alanınıza katılın. Ağ dosyalarınızı, sunucunuzu, yazıcınızı ve daha fazlasını kullanmak için Azure Active Directory’ye veya İş veya okul etki alanınıza bağlanabilirsiniz.

Gelişmiş şifreleme. Verilerinizi şifreleme ve güvenlik yöimiyle korumanıza yardımcı olacak BitLocker ile ek güvenlik sağlayın.

Uzaktan oturum açma. Windows 10, size Uzak Masaüstü ile bağlanma ve oturum açma olanağı tanır ve evde ya da yoldayken Pro PC nizi kullanır.

Sanal makineler. Hyper-V ile, aynı anda aynı PC üzerinde birden fazla işletim sistemini çalıştırabileceğiniz sanal makineler oluşturup çalıştırabilirsiniz.

Uygulamalarınız Mağaza da. Windows 10 size Windows Mağazası nda şirket uygulamalarına kolayca erişebileceğiniz kendi özel uygulama bölümünüzü oluşturmanızı sağlar

İşini iyi yapar

Windows 10, zaten bildiğiniz Windows la çok seveceğiniz harika yenilikleri bir araya getirir. InstantGo1 gibi teknolojiler, bilgisayarınızı hızlıca açıp kaldığınız yerden devam edebilmenizi sağlar. Windows 10 ayrıca kötü amaçlı yazılımlara karşı korunmanıza yardımcı olmak için her zamankinden daha fazla yerleşik güvenlik özelliğine sahiptir.

Aynı anda birden fazla iş

Dört işi aynı ekrana aynı anda tutturma özelliği sayesinde çoklu görevlerde uzmanlaşın. Ekran kalabalıklaşmaya mı başladı? Daha fazla alana sahip olmak için sanal masaüstü oluşturup yalnızca istediğiniz öğelerle çalışın. Ayrıca tüm bildirimleriniz ve önemli ayarlarınız ulaşılması kolay tek bir ekranda toplanır.

Microsoft Edge

Web i kendi istediğiniz şekilde kullanmanız için tasarlanmış yepyeni bir tarayıcı. Doğrudan web sayfaları üzerine yazın ve notlarınızı başkalarıyla paylaşın. Dikkati dağıtan şeyleri ortadan kaldıran okuma görünümünü çok seveceksiniz. Ayrıca, aradıklarınızı bulmanızı hızlandıracak geliştirilmiş bir adres çubuğu da var.

Continuum

En iyi ekran daima sizin o an baktığınız ekrandır çünkü Windows 10 etkinliğinizi ve cihazınızdaki deneyiminizi en iyi hale getirir. Ekran özellikleri kolay gezinme için uyarlanır ve uygulamalar en küçük ekrandan en büyüğe doğru sıralanır.2

Sadece size özel

Windows 10 cihazınız sizi tanır ve varlığınızı gerçekten kişisel yollarla onaylar. Windows Hello ile cihazınız sizi adınızla karşılar ve sizi tanıyıp giriş ekranını atlayarak parolanızı hatırlama veya yazma zahmetinden kurtarır.3

Oyunlar ve Xbox

Xbox One oyunlarınızı Windows 10 PC, dizüstü bilgisayar ve tabletinizde oynayın. Oyun DVR özelliğini kullanarak en kahramanca hamlelerinizi kaydedebilir ve oyunu kapatmadan anında arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.4

Cortana

Cortana, tüm Windows 10 cihazlarınızda işlerinizi halletmenize yardımcı olmak için çalışan kişisel dijital asistanınızdır. Zamanla sizin hakkınızda daha çok bilgi edinen Cortana, her gün daha da kullanışlı hale gelirken şeffaflığını ve güvenilirliğini de korur.5

Gereksinimler

Gerekli İşlemci

1 GHz veya daha hızlı işlemci

Gerekli Bellek

32 bit için 1 GB RAM; 64 bit için 2 GB RAM

Gerekli Sabit Disk Alanı

20 GB a kadar kullanılabilir sabit disk alanı

Gerekli ekran kartı

800 x 600 veya daha yüksek ekran çözünürlüğü. WDDM sürücü ile birlikte DirectX® 9 grafik işlemci

Gerekli bağlantı

Inter erişimi (ücret uygulanabilir)

Diğer sistem gereksinimleri

Bazı özellikler için Microsoft hesabı gereklidir. DVD seyretmek için ayrı bir DVD oynatıcı yazılım gerekmektedir.

 

Windows 10 Pro

İşleri güvenle yapın.
Windows 10, milyonlarca kişiden gelen geri bildirimler kullanılarak geliştirilmiştir, böylece Windows 10 un istediğiniz şekilde çalıştığından emin olabilirsiniz. Ek olarak, Windows 10, en iyi özellikler ve virüslere, kimlik avına ve kötü amaçlı yazılımlara karşı en son korumamızla endişesiz bir deneyim için güncel kalmanıza yardımcı olur.

Sizin yaptığınız gibi çalışan bir web.
Tamamen yeni tarayıcı, işleri çevrimiçi halletmek için harika. Doğrudan web sayfalarına yazın veya yazın ve işaretlemeleri kolayca paylaşın; Ayrıca dikkatinizi dağıtmadan çevrimiçi makaleler okumayı da seveceksiniz. Adres çubuğu, sizi hızlı bir şekilde çevrimiçi hedefinize ulaştırmak için kişiselleştirilmiş öneriler sunar.

Oyun deneyiminizi ileriye taşıyın.
Harika Xbox oyunları, Xbox Live ın en iyileri ve Xbox topluluğunuz, başarılar ve Xbox uygulaması aracılığıyla oyun koleksiyonunuz. Hatta Xbox Oyun Kumandanızı kullanabilir ve Xbox One oyunlarını evinizdeki Windows 10 PC, dizüstü bilgisayar veya tabletinizde yayınlayabilirsiniz.

Cihazlarınız arasında bir şeyler yapın.
OneDrive ile filmlerinizi, müziklerinizi ve fotoğraflarınızı tüm cihazlarınızda yanınızda taşıyın. Ayrıca, OneDrive ile birlikte 15 GB ücretsiz depolama alanı elde edersiniz.

İşleri sihirli bir şekilde yapın.
Cortana, zaman içinde hakkınızda daha fazla şey öğrenen gerçek kişisel dijital asistanınızdır. Cortana, daha fazlasını yapmanıza ve daha azını unutmanıza yardımcı olmak için telefondan tablete ve PC ye kadar tüm cihazlarınızda çalışır.
  • Windows 10 OEM, işletim sisteminin tam sürümüdür, yükseltme değildir. OEM işletim sistemi Microsoft tarafından desteklenmemektedir. Microsoft tarafından sağlanan destekle Windows yazılımını edinmek için lütfen tam paket "Perakende" ürünümüze bakın. Microsoft, tüm dosya ve programların kurulumdan önce yedeklenmesini önerir.
  • Windows 10 OEM, yeni bir PC ye önceden kurulum için tasarlanmıştır ve kurulduktan sonra başka bir bilgisayara aktarılamaz. NOT: Kurulum yalnızca başka bir önceki Windows sürümü yüklü olmayan temiz (boş) bir makine kullanıldığında mümkündür. Ürün beyaz bir zarf içinde gönderilir.
  • Windows 10 Home un tüm özelliklerini içerir
  • Etki Alanına Katılma, Azure AD Katılma ve Grup İlkesi
  • BitLocker ve Gelişmiş şifreleme
  • İşletmeler için Yeni Windows Mağazası
  • Hyper-V ve Sanal makineler için destek
  • Uzak Masaüstü
  • Windows 10 Pro ile harika bir iş ortağınız var. Windows 10 Home un tüm özelliklerine ek olarak şifreleme, uzaktan oturum açma, sanal makine oluşturma ve daha fazlası için önemli iş işlevlerine sahiptir. Hızlı başlangıçlar, tanıdık ancak genişletilmiş bir Başlat menüsü ve işleri halletmenin harika yeni yollarının yanı sıra çevrimiçi eylem için tasarlanmış yepyeni bir tarayıcı ve daha kişisel dijital asistan Cortana gibi yenilikçi özellikler edinin.
  • Windows 10, zaten bildiğiniz Windows u birleştirir ve seveceğiniz harika iyileştirmeler ekler. InstantGo (1) gibi teknolojiler, hızlı bir şekilde önyükleme yapmanıza ve devam etmenize olanak tanır. Ve Windows 10, kötü amaçlı yazılımlara karşı korunmaya yardımcı olmak için her zamankinden daha fazla yerleşik güvenlik özelliğine sahiptir.
  • Aynı anda dört şeyi ekrana getirme becerisine sahip bir usta gibi çoklu görev. Ekran kalabalıklaşıyor mu? Daha fazla alan kazanmak ve yalnızca istediğiniz öğelerle çalışmak için sanal masaüstleri oluşturun. Ayrıca, tüm bildirimleriniz ve önemli ayarlarınız, ulaşılması kolay tek bir ekranda toplanır.
  • Web in sizin yaptığınız gibi çalışmasını sağlamak için tasarlanmış yepyeni bir tarayıcıdır. Doğrudan web sayfalarına yazın veya yazın ve işaretlemelerinizi başkalarıyla paylaşın. Dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldıran okuma görünümünü beğeneceksiniz. İşleri daha hızlı bulmanıza yardımcı olacak geliştirilmiş bir adres çubuğu da var.
  • Microsoft Windows 10 Pro. Lisans türü: Tam paketlenmiş ürün (FPP), Lisans miktarı: 1 kullanıcı. Minimum sabit disk alanı: 20 GB a kadar kullanılabilir sabit disk alanı, Minimum RAM: 32 bit için 1 GB RAM; 64 bit için 2 GB, Minimum işlemci hızı: 1 GHz. Dil sürümü: ENG, Varsayılan tarayıcı: Microsoft Edge, Ortam türü: USB flash sürücü

 

Orjinal Windows Ne Kadar?

Microsoft un kendi sitesinde satılan orjinal Windows ne kadar? En pahalı işletim sistemi olan Workstations modeli yoğun iş yükleri için tercih edilen ileri düzey kullanıcılar veya işletmeler için tercih edilmektedir. Pro sürümü ise gelişmiş özelliklere sahip olmak isteyen kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Bireysel kullanım için tercih edilen sürüm ise Home sürümüdür. Anlaşmalı teknoloji marketlerde Microsoft un kendi mağazasına kıyasla çok daha uygun fiyatlara işletim sistemi edinebilirsiniz. Genel olarak dijital lisans türünde satılan ürünler çok daha uygun fiyatlara müşterilere sunuluyor. Pro ve Home sürümünü dijital marketlerde dijital lisans olarak bulabilmeniz mümkün. Dijital lisans satın alarak sürümün anahtar kodunu temin edebilir ve kısa sürede işletim sisteminizi etkinleştirebilirsiniz.

Windows 10 Orjinal Ne Kadar?

Windows 10 günümüzde satılan bilgisayarların çoğunda kurulu olan bir işletim sistemidir. Yüksek performansı ve profesyonel yazılımı ile bilgisayarınızı en yüksek verimde kullanmak için birebirdir. Windows 10 orjinal ne kadar sorusu tüm bilgisayar kullanıcıları ve özellikle yeni bilgisayar satın alan kullanıcıların aklını kurcalıyor.  Senelerdir işletim sistemi sektörünü elinde tutan Windows, işletim sisteminin orijinalini sürümler arasında farklı fiyatlara satmaktadır. Microsoft un kendi sitesinde sürümlerin farklılıklarını ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda Windows tedarikçi elektronik marketleri ve mağazaları aracılığı ile ürün anahtarlarını satmaktadır. Siz de anahtar kodunuzu bu mağazalardan satın alabilir ve işletim sistemini sorunsuz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Sürümlere göre farklı fiyat aralığında satışa sunulan Windows 10 ürünleri arasından ihtiyacınıza göre seçim yapabilirsiniz. Windows 10 bazı elektronik marketlerde ve e-ticaret sitelerinde daha ucuz ve pahalı olabilmektedir.

 

Teslimat Detayları:

Bu ürün 27/4/2024 tarihine kadar 1002 Çeşit tarafından kargoya verilir.

İade ve Değişim Hakkınız:

  • Güvenli ödeme sistemimiz sayesinde önce ürünü teslim alırsın, sonra ödeme onayı verirsin. Paran hep güvende kalır.
  • Lazimbana.com' dan aldığınız ürünleri iade etmek için kanunların belirlediği gibi cayma hakkınız var(iadesi mümkün olmayanlar hariç).
  • Gelen ürünü farklı bir model veya renkle değiştirebilirsiniz.
  • Satıcının anlaşmalı kargosu ile ücretsiz iade yapabilirsiniz.
  • Değişim veya iade için satıcıya 'Soru Sor' butonundan ulaşın.

Bu ürüne Lazımbana' nın güvenli ödeme sistemi ile hemen sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almak için sepete ekleyebilirsiniz.

Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 359,18 ₺ 718,35 ₺
3 243,13 ₺ 729,38 ₺
4 184,60 ₺ 738,40 ₺
6 126,16 ₺ 756,94 ₺
9 87,04 ₺ 783,39 ₺
12 67,36 ₺ 808,33 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 358,69 ₺ 717,39 ₺
3 242,69 ₺ 728,07 ₺
4 184,19 ₺ 736,75 ₺
6 125,78 ₺ 754,66 ₺
9 86,68 ₺ 780,15 ₺
12 67,01 ₺ 804,13 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 358,69 ₺ 717,39 ₺
3 242,69 ₺ 728,07 ₺
4 184,19 ₺ 736,75 ₺
6 125,78 ₺ 754,66 ₺
9 86,68 ₺ 780,15 ₺
12 67,01 ₺ 804,13 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 359,18 ₺ 718,35 ₺
3 243,13 ₺ 729,38 ₺
4 184,60 ₺ 738,40 ₺
6 126,16 ₺ 756,94 ₺
9 87,04 ₺ 783,39 ₺
12 67,18 ₺ 806,13 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 358,69 ₺ 717,39 ₺
3 242,69 ₺ 728,07 ₺
4 184,19 ₺ 736,75 ₺
6 125,78 ₺ 754,66 ₺
9 86,68 ₺ 780,15 ₺
12 67,01 ₺ 804,13 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 359,14 ₺ 718,28 ₺
3 242,99 ₺ 728,96 ₺
4 184,41 ₺ 737,64 ₺
6 125,93 ₺ 755,56 ₺
9 86,78 ₺ 781,05 ₺
12 67,09 ₺ 805,03 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 358,14 ₺ 716,28 ₺
3 242,69 ₺ 728,07 ₺
4 184,19 ₺ 736,75 ₺
6 125,78 ₺ 754,66 ₺
9 86,68 ₺ 780,15 ₺
12 67,01 ₺ 804,13 ₺

İncelediğiniz ürünle ilgili kullanıcı yorumları

Windows 10 Pro TR OEM Kutu+DVD+Lisans Etiketi FQC-08977
Windows 10 Pro TR OEM Kutu+DVD+Lisans Etiketi FQC-08977
0.0
5 Yıldız (0)
4 Yıldız (0)
3 Yıldız (0)
2 Yıldız (0)
1 Yıldız (0)

Satıcının satışlar için aldığı yorumlar (1 Yorum)

Royal Canin Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Açık Mama 6 KG (TASMA HEDİYELİ) Ürün orjinal deyil taneler farklı zaten Sattıklarım geri geldi hep
Osman Ö. 10/5/2022