Çocuk Şemsiyesi 43Cm

126,32 ₺

Ücretsiz Kargo

Kaliteli Bardaklı Erkek Çocuk Şemsiye 8 Telli

5.156,79 ₺

Ücretsiz Kargo

Disnep Prenses Karakterli Düdüklü Çocuk Şemsiye Disney

179,99 ₺

Ücretsiz Kargo

Akkuzu Kulaklıklı Düdüklü Çocuk Şemsiyesi

149,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Cars Şimşek Mcqueen Çocuk Şemsiyesi

179,99 ₺

Ücretsiz Kargo

Çocuk Şemsiyesi

176,99 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Çocuk Şemsiye Fiyatları

Yağmurlu havaların vazgeçilmez yardımcılarından olan şemsiyeler çocuklar için hem eğlence hem de ihtiyaç kaynaklı olan ürünlerdir. Kız ve erkek çocuklar için farklı tasarımlara sahip olan çocuk şemsiye modelleri daha ufak boylardadır ve farklı özelliklerle donatılmışlardır. İdeal boyları sayesinde çocuklar tarafından rahatlıkla taşınabilirler. Renkli tasarımları sayesinde de çocuklar bu şemsiyeleri taşımak için can atarlar. 

Karakter Tasarımlı Çocuk Şemsiye Modelleri

Çocuklar belli başlı kahramanları kendileriyle özdeşleştirirler ve o kahramana ait olan ürünleri kullanmayı severler. Çocuk şemsiye modelleri de çizgi film karakterleriyle tasarlanmış olan modellerdir. Bu sayede çocuklar bu ürünleri severek kullanırlar. Ayrıca şemsiyede bulunan üst kapak sayesinde hem eğlenirler hem de kapalı bir alana girdiklerinde şemsiyeyi ıslaklık yaşamadan taşıma olanağına kavuşurlar. Birbirinden farklı karakter tasarımlı çocuk şemsiyeleri çocukların dünyasına hem eğlence hem de kolaylık sunarlar. 

Hayvan Desenli Modeller

Çocuk şemsiye modellerinde en sık tercih edilen temalardan biri hayvan temalarıdır. Özellikle şemsiye üzerinde yer alan iki kulak figürü çocukların çok hoşuna gider. Hayvan temalarında sıklıkla kulak ayrıntıları kullanılır ve çocuklar bu sayede şemsiyelerini bir an bile yanlarından ayırmazlar. Ayrıca araba, motor ve bebek temalı ürünler de erkek çocuk aksesuar modelleri arasında en sık tercih edilen modellerdir. Kız ve erkek çocuklarının dünyaları belli başlı noktalarda birbirinden ayrılsa da çocuk şemsiye modellerinin hepsi dikkat çekicidir. Çocuklara özel düdük, kapak ya da kulak gibi tasarımlar sayesinde, şemsiyeler onların en kıymetli oyuncakları gibi olurlar.