Ürün Bulunamadı.

Akvaryum Termometre Fiyatları

Balıkların yaşamlarında olmazsa olmaz parçalar olan termometreler balıklar için gerekli ideal su ısısını bulma konusunda oldukça önemli bir rol oynar. Suyun ideal dengede kalması balıkların yaşamlarını sürdürebilmeleri açısından önemlidir. Dijital göstergeleri ve suya dayanıklı yapıları ile 24 saat suyun ısı derecesini gösteren termometreler birçok durumda balık sahiplerini rahat ettirir. Fazla yer kaplamayan termometreler akvaryum içerisinde herhangi bir yere kolayca yerleştirilebilmektedir.  

Cam Termometre Modelleri

Cam termometre modelleri akvaryum içerisindeki düzeni ve görünümü bozmaz. Cama yapıştırılabilme özelliği sayesinde her ortamda güvenle kullanılabilmektedir.  Askılı olan modeller camın kenarından kolayca takılabilir. Su ile temas etmeden oldukça pratik bir şekilde kullanılabilir. Mini termometre modelleri küçük akvaryumlar için oldukça idealdir. LCD özellikli termometreler ile suyun her yerinden sıcaklık ayarını ölçmek mümkün olur.

Tuz Ölçer Cihazları

Tuzlu su balıkları için yaşadıkları suyun tuz oranı hayati önem taşır. Akvaryumda beslenecek olan tuzlu su balıkları için özel olarak üretilen tuz ölçer cihazlar balıkların ortamlarında bulunan tuz oranının kolayca öğrenilmesini sağlar. Takviye ve eksiltme gibi durumlarda pratik bir şekilde bilgi edinilir v e gerekli temizlik yapılır. Her tür akvaryum modellerinde kullanıma uygun şekilde üretilmişlerdir. 

Balıklar için güven veren ürünler akvaryumlarda uzun süreli olarak kullanılabilir. Uygun fiyat garantisi ile satışa sunulan ürünler ücretsiz kargo seçeneği sayesinde de oldukça ekonomik fiyatlara alıcılara sunulur.