Kilim Minder 40X37Cm Piknik-Yer Sofra-Sandalye-Oto Koltuk Minderi

9% 92,32 ₺

84,36 ₺

Oto Koltuk Minderi Modelleri ve Fiyatları

Oto koltuk minderi çeşitleriyle araçlarda daha fazla konfor elde etmek mümkündür. Bunun yanı sıra oldukça modern tasarımlara sahip olan minder modelleri araçlara bambaşka bir hava katarlar. İstenilen renk ve görünümde oto koltuk minderi bulmak mümkündür. Oto koltuk minderleri sundukları rahatlık ve şıklığın yanı sıra araç içi koruma da sağlarlar. Araçların orijinal parçalarını korurlar ve parçaların yıpranma payını azaltırlar.

Oto Koltuk Minderi Çeşitleri

Oto koltuk minderi modelleri genel olarak terletmeyen malzemelerden üretilirler. Bunun yanı sıra kış aylarında harika bir konfor sağlayan ısıtmalı minder çeşitleri mevcuttur. Cilde zarar vermeyen kumaşlardan üretilen minderler makine yıkamasına uygundurlar. Bu sayede istenilen zamanda gerekli olan hijyen kolay bir şekilde sağlanabilir. Deri kaplama koltuk minderi modeller de oldukça sık tercih edilen seçeneklerdir. Kırışıklık oluşmayan, uzun süreler boyunca güvenle kullanılan, mikrop barındırmayan ve konfor sağlayan bu modellerle araç içinde rahat etmek mümkündür.

Minderli Kılıflar

Oto minderli kılıflar araç markalarına göre üretilen ürünlerdir. Terletmez ve leke tutmaz kumaştan üretilirler. Çoğu çeşitte kafalık uzantısı mevcuttur. Ancak isteyen kişiler bu modelleri kafalık olmadan da kullanabilirler. Citröen, BMW, Peugeot, Audi, Honda gibi farklı araç markalarının çeşitleri mevcuttur. Minderli kılıflar sayesinde araç içinde konforlu, şık ve tarz bir yapı elde edilebilir. Hem estetik hem de kullanışlı olan bu ürünler ekonomik fiyatlarıyla her bütçeden kişiye hitap ederler.