Ekonomik A4 100 Adet Şeffaf Poşet Dosya Foy

17% 63,70 ₺

53,10 ₺

Ekonomik A4 100 Adet Şeffaf Poşet Dosya Foy

29% 74,30 ₺

53,11 ₺

Poşet dosya, özellikle ofislerde çok fazla kullanılan ve gerekli olan malzemelerden biri olarak karşımıza çıkar. İş yerine özel belgelerin ya da farklı türde evrakların bir arada ve düzenli olmasında önemli bir yer sahiptir. Ayrıca eğitim sektörünün de önemli bir parçası olan poşet dosyalar, hem öğrenciler hem de öğretmenler tarafından çok sık kullanılır. Özellikle üniversitelerde çok fazla tercih edilen poşet dosya modelleri, şeffaf tasarımları ile en çok tercih edilen kırtasiye malzemeleri arasında yer alır.

Poşet Dosya Özellikleri

Poşet dosyalar, genel anlamda bakıldığında oldukça avantajlı özelliklere sahip olan kırtasiye ürünleri olarak ön plana çıkar. Eğitim hayatının önemli bir parçası olan poşet dosya modelleri, genelde şeffaf tasarımları ile bilinir. Birbiri ile bağlantılı evrakların bir arada tutulması konusunda önemli avantajlar sunan poşet dosyalar, aynı zamanda farklı evrakların ve dokümanların karışmaması için tercih edilir. Genel olarak poşet dosya özellikleri aşağıdaki gibi sıralanabilir;

Evrakların derli ve toplu bir şekilde olmasını sağlar.

Aynı zamanda evrakların yağmur ya da ıslanma gibi dış etkenlere karşı korunmasına yardımcı olur.

Poşet dosya içinde buluna evraklar kolay yıpranmaz ve yırtılmaz.

Klasörler ile birlikte kullanıldıklarında dosyaların kategorize edilmesine olanak tanır.

Ayrıca klasörler sayesinde evrakların delinmesine gerek kalmaz. Çünkü poşet dosyalar sol kenarında klasöre yerleştirilebilmesi adına delikler bulundurur.

A4 kağıt boyutu için uyumludur.

Poşet Dosya Kullanım Alanları

Poşet dosyalar hem ince yapılı hem de ergonomik şekilde üretilir. Bu özellikleri ile geniş bir kulanım alanına sahiptir. Bu dosyaların amacı tam olarak düzeni sağlamak olduğu için evrak bulunan her kurum ya da işletmede kullanıldığını söylemek yanlış olmaz. Ayrıca kağıtla ilişki her kurum ve kuruluşta da yine poşet dosya modelleri kullanılır ve kağıtların belirli bir düzen içerisinde olması bu dosyalama ürünleri ile sağlanır. 

Bunlar yanı sıra poşet dosyalar eğitim alanında da sıkça tercih edilen kırtasiye ürünlerinden biridir. Ödev hazırlayan öğrencilerden tez dokümanlarına kadar pek çok kişi tarafından tercih edilir. Evrak ve dokümanların ıslanma, tozlanma ya da buruşma gibi olumsuz durumlara karşı korunmasını sağlayan poşet dosyalar, özellikle önemli evrakların katlanmasını önler ve aynı zamanda yıpranmalarına izin vermez. Poşet dosyaların sadece sağladığı bu avantajlar ile dahi pek çok kişi tarafından kullanıldıklarını söylemek mümkündür.

Poşet Dosya Fiyatları

Poşet dosya fiyatları konusunda ilk olarak karşımıza marka çıkar. Fiyatlarda değişime neden olan etkenlerden biri markadır. Bunun yanında poşet dosyalar adet olarak değil de paket halinde satışa sunulur. Her pakette belirli adetlerde poşet dosya yer alır. Adet sayısı ise fiyatlarda değişim meydana getiren etkenlerden biridir. Aynı zamanda ürün kalitesi de yine farklı fiyatlar ortaya çıkarır. Dayanıklı ve kolay yıpranmayan modeller daha yüksek fiyatlardan satışa sunulur.