Bioder Antiperspırant Pure&white Roll-On 50 Ml 8680512631071

101,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Roll On Ağda

Ağda hem erkeğin hem bayanın bakım anlamında kullandığı ürünler sırasında ilk sıralamayı alır. Temiz bir cildin anahtarı olan ağdalar cildi pürüzsüz bir görünüme kavuştururken aynı zamanda derinlemesine bir temizlik sağlar. Kuaförlerde gerçekleştirilen ağda işlemlerini evde kendileri yapmak isteyenler için birçok farklı ağda çeşidi hazır olarak satışa sunulmuştur. Kuaförde harcayacağı zamanı evde değerlendirmek için oldukça uygun olan ağda paketleri rahat kullanım amacı ile de tercih edilir. 

Roll On Ağdalar ile Temiz Ciltler

Roll on ağda kullanımı oldukça kolaydır. Birçok çeşidi bulunan ağdalar pratik bir şekilde hazırlanır ve uzun süreli rahatlık sağlar. Vivet Azulen Grabul El Ağda paketleri boncuk ağda olarak da adlandırılır. Ağda makinesi içerisinde ısıtılan ağdalar erir ve sıvı bir hal alır. İlk sıcağının geçmesinin ardından cilt üzerinde güvenle kullanılarak ağda işlemini yapmak mümkündür. Tek sürüş ile cilt derinlemesine temizlenir. Bölgesel kullanımlar için uygun olan Vivet Granül Ağda her cilt yapısı için farklı özelliklerde ağda çeşitlerine sahiptir. Hassas ciltler ve normal çitler için üretilen ağdalardan cilt tipine uygun olanı tercih edilerek güvenli bir kullanım sağlanabilir. 

Ağda Setleri ile Pratik Temizlik

Vivet Roll On Ağda Seti yanında bulunan ısıtıcı ile birlikte tercih edildiğinde mükemmel bir kullanım kolaylığı sağlar. Isıtıcının içerisine yerleştirilen ağdanın ardından ısıtıcıyı çalıştırarak ağdanın erimesi sağlanır. Oynar başlı sistem ağdanın eridikten sonra cilde kolayca sürülmesini sağlar. Kısa bir sürede derinlemesine temizlik isteyenler için ideal bir tercihtir.