Philips Phılıps Tv Anteni Sdv5225-12

270,80 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

TV Anteni Fiyatları

Türkiye ve dünya kanallarını izleyebilmek için ihtiyaç duyulan ürünler antenlerdir. Günümüz teknolojisinde antenler daha çok harici şekilde değil dâhili şekildedirler. Dijital yayınlar veya kablo TV’ler de oldukça yaygın durumdadır. Ancak anten kullanımı hala mevcuttur. Kimi yaşam alanlarında antene duyulan ihtiyaç süreklidir. Kimi yaşam alanlarındaysa antene zaman zaman ihtiyaç duyulabilir. TV anteni çeşitler, kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda üretilirler ve farklı özelliklerine göre fiyatlandırılırlar. İhtiyaca ve bütçeye göre anten bulmak son derece kolaydır.

TV Anten Çeşitleri

TV antenleri genel anlamda kullanılacak olan mekâna göre gruplanan ürünlerdir. İç mekânda kullanılan antenler TV setinin yanına veya üstüne konan antenlerdir ve televizyon kanallarındaki görüntülerin en iyi şekilde olmasına yardım sağlarlar. Dış mekândaki antenlerse terasta, çatıda veya balkonda yer alan antenlerdir. Çanak antenler de dış mekân anten grubunda yer alırlar ancak bileşenleri bakımından standart antenlerden daha farklı olan ürünlerdir.

TV Anten Seçimi

TV iç mekân anten seçiminde çok fazla detay söz konusu değildir. Dış mekân antenlerindeyse durum biraz daha farklıdır. Antenin sinyalleri alış kapasitesi oldukça önemlidir. Özellikle sinyal akışını kesecek engelli bir alana seçilen antenin daha kuvvetli alıcılara sahip olması gereklidir. Anten kurulumunda dış hava şartları göz önünde bulundurulmalı, yıldırım ihtimali, çok yağış veya güneş almayan alan seçimi gibi konulara dikkat edilmelidir. Anten monte edilmeden evvel hareket ettirilerek en iyi sinyal durumu belirlenmelidir.