Tomax Mikrometre 0-25 Mm Mikro Metre

284,19 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Mikrometre Modelleri ve Fiyatları

Milimetrenin binde biri hassasiyet gerektiren uzunlukları kolaylıkla ölçebilen mekanik ölçüm aletleridir. Somun içerisinde yer alan hassas bir dişli ve mil ile üretilmiş ve tasarlanmıştır. Mil çevrildiği zaman sabit çeneye yaklaşarak veya uzaklaşarak kullanım imkanı sunmaktadır. Hassas bir ürün olması nedeniyle profesyoneller tarafından dikkatli bir şekilde kullanılması gerekir. Sık sık doğrulanması gereken çeşitli ilaçlarda kullanılan hassas bir alet olduğundan dolayı doğrulama işlemi dikkatli bir şekilde gerçekleştirilmelidir.

Ürünün Aparatları Ve Özellikleri

Hareket ölçme ucu bulunan bu ürün sabitleme ucuz ile kullanılmaktadır. Ayrıca ürünü yan tarafında bulunan kilit kolu istediğiniz zaman sabitlemenize yardımcı olur. Bunun yanı sıra hareketli tambur bölgesi ile birlikte sabit tambur bölümünde bulunmaktadır. Her bir alanın kendine ait özellikleri bulunmakta olup, sizde ürünü doğru şekilde kullanarak ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Mikrometrenin elde kavrama kısmı olan gövde bölgesi metal aksamdan oluşmaktadır. Ayrıca kolay bir şekilde kavramanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanan bu ürün günümüzde birçok profesyonel tarafından tercih edilmektedir. Mikrometre hassas bir cihaz olması nedeniyle hareketli kısımlarına dokunulmadan ürünün kullanılması gerekmektedir. Bu çerçeve de C şeklinde yapılmış ve kullanıma sunulmuştur. Tamamen metal olması nedeni ile zarar görmeden uzun süre kullanım imkanı sunar. Gövde kısmı son derece dayanıklı olup, ürünün ölçme bölmesinin hassas olması nedeni ile bu bölümlerin dikkatli şekilde kullanılması gerekir. Siz de farklı özelliklere sahip ürünü temin ederek kullanmaya başlayabilirsiniz.