Ürün Bulunamadı.

DD Krem Fiyatları

Cildin ihtiyaç duyduğu pek çok etkiyi aynı anda sağlayan DD krem ürünler, nemlendirme, onarma ve cilt tonunu dengeleme işlevlerine sahiptirler. İçeriklerinde BB ve CC krem özelliklerini de barındıran bu kremler yaşlanmayı sağlıklı bir şekilde ilerleten ve aynı zamanda yaşlılıkta da güzel bir cilde sahip olunmasını sağlayan kremlerdir. Cildi sıkılaştıran ve cilde aydınlık sağlayan DD kremler aynı zamanda güneş ışınlarına karşı koruma sağlarlar. Cilt tonundaki eşitsizliği gidererek daha pürüzsüz ve dengeli bir cilt tonu oluştururlar. 

Hafif Kullanım

DD kremler cilt tonunu dengelerken fondöten ya da kapatıcı gibi yoğun bir görüntü oluşturmazlar. DD krem çeşitleri farklı özelliklerde olsalar da genel anlamda sağladıkları etkiler benzerdir. Kaliteli ve doğru seçilmiş bir ürünle harika bir cilde sahip olmak mümkündür. Özel içerikleri sayesinde cilde gerekli olan bakımı sağlarlarken aynı zamanda cildi çok daha iyi gösterirler.

Her Cilt Tipine Uygun Çeşitler

DD krem hassas ciltler başta olmak üzere güneşten korunmaya ihtiyaç duyan her cilt tipinde kullanılabilirler. DD krem seçiminde cilt tipine ve yaşa göre tercih yapılmalıdır. Bu sayede cildin ihtiyacı olan her şey eksiksiz olarak karşılanabilir. DD krem ürünler cilt tonunu dengelerken ciltte parlama yapmazlar. Mat görünümleriyle doğal ve güzel bir cilt ortaya çıkarırlar. Lekeleri kapatıp cilde aydınlık bir etki sağlarlar. Sıkılaştırıcı etkileri sayesinde istenilen bir cilde sahip olunmasına yardımcı olurlar.