• İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi fiyatı
  • İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi özellikleri
  • İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi Dünya Klasikleri
  • İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi fiyatları
  • İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi marka
  • İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi en ucuz
  • İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi en uygun
  • İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi fiyat

İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi

İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi

% 13 indirim
1.469,02 ₺
1.273,02 ₺

Ücretsiz kargo


Satıcı - Enine Boyuna

En geç 3 gün içerisinde kargoya verilir.


Paylaş:

İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi özellikleri:

Ürün hakkında detaylı bilgi almak ve soru sormak için SORU SOR butonuna tıklayarak satıcıdan destek alabilirsiniz.

İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi için satıcı açıklaması

İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi

Adan Zye İngilizce Öğreneceksiniz çünkü İngilizce Kursunu Evinize Taşıyoruz.

8 Kitap

Sözcük Kartları

Adan Zye İngilizceyi öğreneceksiniz. Sistematik bir şekilde gramere hakim olacaksınız. Konuşma kılavuzu ile kalıpları öğreneceksiniz. 80 ders ve 80 günde İngilizcede uzmanlaşacaksınız. İngilizcede önemli kelimeleri hem kelime ezberleme kitabı ile hem de İngilizce kelime kartları ile adeta beyninize kazıyacaksınız. Öğrenmiş olduğunuz İngilizce ile 500 sayfalık hikaye kitaplarıyla kalıcı hale getireceksiniz.

 

İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi İçeriği:

A dan Z ye Tam Kapsamlı İngilizce Öğrenim Seti

İngilizce Konuşma Kılavuzu; Renkli, Resimli, Hızlı ve Kolay

80 Derste 80 Günde İngilizce; Başlangıçtan İleri Düzeye

English Grammar in Principle Elementary & Pre-intermediate

English Vocabulary - Phrasal Verbs Builder

Pratik İngilizce Sözcük Kartları

3 Adet İngilizce Hikaye-Masal Kitabı 500 Sayfa

 

A dan Z ye Tam Kapsamlı İngilizce Öğrenim Seti İçeriği: (512 Sayfa)

İNGİLİZCE ÖĞRENİM KURSU, KONUŞMA KILAVUZU ve SÖZLÜK gibi, İngilizce öğreniminde en çok başvurulan üç kaynağı bir araya getirerek TEK KİTAPTA 3 KİTABIN İÇERİĞİNİ BARINDIRAN bu set, yaklaşık 160 dakikalık MP3 ses kaydı ile, İngilizceye kolay bir başlangıç yapmanızı ve çok hızlı ilerleyerek ileri düzeye ulaşmanızı sağlayacak biçimde, Türk, İngiliz ve Amerikalı dil uzmanlarının ortak çalışması ile hazırlanmıştır.

1) ÖĞRENİM KURSU BÖLÜMÜ: Kendi içinde toplam 3 bölümden ve CD de verilen ses kayıtlarından oluşmaktadır.

Başlangıçtan İleri Düzeye, Aşamalı İlerleyen 20 DERS: Bu bölüm, İngilizcenin tüm önemli konularını, ayrıntılı ve adım adım ilerleyerek öğretecek şekilde hazırlanmıştır. Tüm İngilizce konuşmalar ve okuma parçaları ses CD nizde kayıtlıdır.

EK-1: İngilizce - Türkçe olarak verilen Günlük Konuşmalar, İş Görüşmeleri ve Okuma Parçaları, Fıkralar gibi çeşitli konuları kapsamakta, ek sözcükler ve kalıplar öğretmeyi amaçlamaktadır. Tüm İngilizce metinler ses CD nizde kayıtlıdır.

EK-2: Dersler sırasında ayrıntılı biçimde verilmeyen konulara ilişkin Ek Dilbilgisi Açıklamaları içermektedir.

2) KONUŞMA KILAVUZU BÖLÜMÜ: Yolculuktan alışverişe, sağlıktan arkadaş edinmeye kadar akla gelebilecek her alandan 1000 in üzerinde Türkçe - İngilizce örnek tümce, sözcük ve deyim ile bunların söylenişlerini içermektedir. Bu bölümün tümü Türkçe - İngilizce olarak ses CD nizde kayıtlıdır.

3) SÖZLÜK BÖLÜMÜ: Türkçe - İngilizce ve İngilizce - Türkçe olarak verilen bu bölüm, toplam 7000 İngilizce sözcük ile bunların söylenişlerini kapsamaktadır. Ses kayıtları, İngiliz ve Türk dil uzmanları tarafından yapılmıştır.

İngilizceyi hiç bilmeyenler için olduğu kadar, belirli düzeyde bilenler için de vazgeçilmez bir kaynak oluşturacak bu set, İngilizce öğreniminde, beklentinizin de üzerinde bir hıza ve başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır.

 

İngilizce Konuşma Kılavuzu; Renkli, Resimli, Hızlı ve Kolay İçeriği: (463 Sayfa)

Diğer İngilizce konuşma kılavuzlarından farklı olarak, çok geniş kapsamlı dilbilgisi ile Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe bir sözlük içeren bu kitap, İngilizce konuşan kişilerle iletişim kurmanıza olduğu kadar, İngilizce bilginizi geliştirmenize de yardımcı olmayı amaçlamaktadır. KONUŞMA KILAVUZU bölümünde, Türkçe-İngilizce olarak, söylenişleri ile birlikte verilen 3000den fazla günlük konuşma örneği ile, tüm iletişim gereksiniminizi karşılayabilir; ayrıca, DİLBİLGİSİ bölümündeki ayrıntılı açıklamalardan ve SÖZLÜK bölümünden yararlanarak, yeni tümce ve deyimler oluşturabilirsiniz.

 

80 Derste 80 Günde İngilizce; Başlangıçtan İleri Düzeye İçeriği: (445 Sayfa)

80 Derste / 80 Günde İngilizce, İngilizceyi, gerçekten 80 ders - 80 gün (günde ortalama bir saat çalışarak toplam 80 saat) gibi çok kısa bir sürede öğretmeyi amaçlamaktadır. Başlangıçtan ileri düzeye kadar, çok geniş kapsamlı İngilizce bilgisi, mümkün olan en hızlı, en kolay ve en verimli yöntemle verilmiştir. Yeni başlayanlar için olduğu kadar, belirli düzeyde bilgisi olanlar için de, her zaman başvurulabilecek bir kaynak olacaktır. Günlük konuşmalardan politikaya, fıkralardan spora, sanattan internete kadar her alanı kapsayan ders konularının olabildiğince güncel ve sürükleyici olmasına özen gösterilmiştir. Dilbilgisi, sözcükler, söyleniş (telaffuz) ve alıştırmalar aynı sistem içinde birlikte verildiğinden, sözlük ya da başka herhangi bir dilbilgisi kaynağına başvurmaya gerek duymayacaksınız. 80 Derste / 80 Günde İngilizce, ayrıca, tüm ders konularını kapsayan iki CD ve bir konuşma kılavuzu île birlikte, bir öğrenim seti olarak da sunulmaktadır.

 

English Grammar in Principle Elementary & Pre-intermediate İçeriği: (880 Sayfa)

ENGLISH GRAMMAR IN PRINCIPLE ELEMENTARY & PRE-INTERMEDIATE

 

English Grammar in Principle genel olarak İngilizce’ye sıfırdan başlayanların, dil sınavlarına hazırlananların, yabancı dille öğretim yapan özel okulların, Milli Eğitim’de orta öğretime devam eden öğrencilerin, üniversitelerin dil bölümlerine girmeyi hedefleyen öğrencilerin, üniversite hazırlık sınıflarında eğitim görenlerin ya da İngilizce öğrenmek isteyen her yaş grubundaki kişilere yazar tarafından geliştirilen konu bazlı stratejiler ışığında çalışmasını ve tüm kurallara ve kullanımlara hakim olmasını sağlayan bir kaynaktır.

 

Tüm dilbilgisi konu ve kurallarını sunan bu kaynak, herkesin hedef yapıları kavramasını ve kullanmasını sağlayan özgün alıştırmalar ve testler, aynı zamanda bazı cümlelerle ilgili ilginç bulabileceğiniz resimler ile güçlendirilmiştir.

 

English Grammar in Principle, İngilizce’deki tüm dilbilgisi konularını ve alıştırmaların örneklerini Türkçe anlatımlı olarak sunulmuş, Elementary ve Pre-intermediate seviyelerde hazırlanmış, istediğiniz dilbilgisi konu anlatımına ve her konuyla ilgili hazırlanmış alıştırmalara ve testlere ulaşabileceğiniz zengin bir kitaptır.

 

Ayrıca her dersten sonra karşılaştırmalı olarak yapabileceğiniz alıştırmalar, öğrenme seviyenizi ve gelişim performansınızı izleme açısından büyük avantaj sağlar.

 

Bu kitapta yer alan 18 ders ve binlerce ilgi çekici ve öğretici soru, düzenli olarak çalışıldığında başlangıç düzeyde çalışmaya başlayan ideal bir kullanıcının orta seviyede İngilizce bilgisine ulaşması gerçekleşecektir.

 

English Vocabulary - Phrasal Verbs Builder İçeriği: (576 Sayfa)

Her sınav için üst düzeyde ayrıntılı sözcük bilgisi

Bölümler arasında test formatında verilmiş ara sınavlar

İngilizce sözcüklerin örnek cümle içerisinde kullanılmış halleri

Sözcüklerin kolay anlaşılması için renkli resimlerle anlatımı

Sözcüklerin İngilizce ve Türkçe anlamlarının ayrıntılı açıklamaları

Sözcük türlerinin fiil, isim, sıfat, zarf ve deyimsel fiil olarak kullanımı

 

Pratik İngilizce Sözcük Kartları İçeriği: (196 Karttan Oluşmaktadır)

Pratik İngilizce Sözcük Kartları

Her konuda ihtiyaç duyacağınız yüzlerce sözcük ezberleyebilir, pratik günlük ifadeler ve dilbilgisi bölümü ile İngilizcenizi geliştirebilirsiniz.

 

3 Adet İngilizce Hikaye-Masal Kitabı İçeriği: (500 Sayfa)

The Little Prince Küçük Prens:

And now here is my secret. It s very simple: One sees clearly only with the heart. The most important things are invisible to the eye. (The Fox)

When you look up at the sky at night, since I ll be living on one of them, since I ll be laughing on one of them, to you it will sound as if all the stars are laughing. (The Little Prince)

The Little Prince is a story written and illustrated by French writer, poet, and pioneering aviator Antoine de Saint-Exupéry. First published in 1943, the book has since been translated into more than 250 languages and has become one of the best-selling books to date.

The Little Prince is both for children due to its illustrations and imaginative fairy-tale quality and for adults (since they were children first) due to its several observations about life and human nature.

The story tries to find out the secret to what is really important in life and urges us to read at many different levels of meaning, from fairy tale to deeper secrets of reality.

Ve işte benim sırrım. Bu çok basit: İnsan ancak yüreğiyle tam olarak görebilir. Asıl görülmesi gerekenleri gözler göremez. (Tilki)

Geceleri gökyüzüne baktığında, o yıldızlardan biri üzerinde yaşıyor olacağım için, onlardan biri üzerinde gülüyor olacağım için, sana sanki tüm yıldızlar gülüyormuş gibi gelecek. (Küçük Prens)

Küçük Prens, Fransız yazar, şair ve havacı Antoine de Saint-Exupéry tarafından yazılmış ve resimlendirilmiş bir öyküdür. İlk olarak 1943 yılında basılan kitap, o zamandan bu yana 250 den fazla dile çevrilmiştir ve günümüze dek en çok okunan kitaplardan biri olmuştur.

Küçük Prens, çizimleri ve imgesel masalsı yapısıyla, çocuklara; yaşam ve insan doğasına ilişkin birbirinden farklı gözlemleriyle de, (bir zamanlar çocuk olan) yetişkinlere yönelik bir öyküdür.

Öykü, yaşamda neyin gerçekten önemli olduğuna ilişkin gizemi ortaya çıkarmaya çalışmakta ve bizleri, bir masaldan gerçeğin derin sırlarına kadar uzanan pek çok saklı anlamı çözerek okumaya teşvik etmektedir.

 

The Little Prince:

The Little Prince is a story written and illustrated by French writer, poet, and pioneering aviator Antoine de Saint-Exupéry. First published in 1943, the book has since been translated into more than 250 languages and has become one of the best-selling books to date.

The Little Prince is both for children due to its illustrations and imaginative fairy-tale quality and for adults (since they were children first) due to its several observations about life and human nature.

It tells the story of a pilot and the young prince he meets, who has fallen to Earth from an asteroid.

The story tries to find out the secret to what is really important in life and urges us to read at many different levels of meaning, from fairy tale to deeper secrets of reality.

 

Küçük Prens:

Antoine de Saint-Exupéry tarafından yazılıp resimlendirilen, 1943 yılındaki ilk baskısından bu yana 250 den fazla dile çevirisi yapılan ve tüm dünyada en çok okunan kitaplardan biri olan Küçük Prens, çizimleri ve imgesel masalsı yapısıyla, çocuklara; yaşam ve insan doğasına ilişkin birbirinden farklı gözlemleriyle de, (bir zamanlar çocuk olan) yetişkinlere yönelik bir öyküdür.

Öykü, yaşamda neyin gerçekten önemli olduğuna ilişkin gizemi ortaya çıkarmaya çalışmakta ve bizleri, bir masaldan gerçeğin derin sırlarına kadar uzanan pek çok saklı anlamı çözerek okumaya teşvik etmektedir.

 

 

 

Teslimat Detayları:

Bu ürün 8/5/2024 tarihine kadar Enine Boyuna tarafından kargoya verilir.

İade ve Değişim Hakkınız:

  • Güvenli ödeme sistemimiz sayesinde önce ürünü teslim alırsın, sonra ödeme onayı verirsin. Paran hep güvende kalır.
  • Lazimbana.com' dan aldığınız ürünleri iade etmek için kanunların belirlediği gibi cayma hakkınız var(iadesi mümkün olmayanlar hariç).
  • Gelen ürünü farklı bir model veya renkle değiştirebilirsiniz.
  • Satıcının anlaşmalı kargosu ile ücretsiz iade yapabilirsiniz.
  • Değişim veya iade için satıcıya 'Soru Sor' butonundan ulaşın.

Bu ürüne Lazımbana' nın güvenli ödeme sistemi ile hemen sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almak için sepete ekleyebilirsiniz.

Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 663,63 ₺ 1.327,25 ₺
3 449,21 ₺ 1.347,62 ₺
4 341,07 ₺ 1.364,30 ₺
6 233,09 ₺ 1.398,54 ₺
9 160,82 ₺ 1.447,42 ₺
12 124,46 ₺ 1.493,51 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 662,73 ₺ 1.325,47 ₺
3 448,40 ₺ 1.345,20 ₺
4 340,31 ₺ 1.361,24 ₺
6 232,39 ₺ 1.394,34 ₺
9 160,16 ₺ 1.441,44 ₺
12 123,81 ₺ 1.485,74 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 662,73 ₺ 1.325,47 ₺
3 448,40 ₺ 1.345,20 ₺
4 340,31 ₺ 1.361,24 ₺
6 232,39 ₺ 1.394,34 ₺
9 160,16 ₺ 1.441,44 ₺
12 123,81 ₺ 1.485,74 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 663,63 ₺ 1.327,25 ₺
3 449,21 ₺ 1.347,62 ₺
4 341,07 ₺ 1.364,30 ₺
6 233,09 ₺ 1.398,54 ₺
9 160,82 ₺ 1.447,42 ₺
12 124,12 ₺ 1.489,43 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 662,73 ₺ 1.325,47 ₺
3 448,40 ₺ 1.345,20 ₺
4 340,31 ₺ 1.361,24 ₺
6 232,39 ₺ 1.394,34 ₺
9 160,16 ₺ 1.441,44 ₺
12 123,81 ₺ 1.485,74 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 663,56 ₺ 1.327,12 ₺
3 448,95 ₺ 1.346,86 ₺
4 340,72 ₺ 1.362,90 ₺
6 232,67 ₺ 1.395,99 ₺
9 160,34 ₺ 1.443,10 ₺
12 123,95 ₺ 1.487,40 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 661,72 ₺ 1.323,43 ₺
3 448,40 ₺ 1.345,20 ₺
4 340,31 ₺ 1.361,24 ₺
6 232,39 ₺ 1.394,34 ₺
9 160,16 ₺ 1.441,44 ₺
12 123,81 ₺ 1.485,74 ₺

İncelediğiniz ürünle ilgili kullanıcı yorumları

İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi
İngilizce Süper Ötesi Eğitim Paketi
0.0
5 Yıldız (0)
4 Yıldız (0)
3 Yıldız (0)
2 Yıldız (0)
1 Yıldız (0)