• Süper Modern Web Tasarım Seti 9 Süper Kitap fiyatı

Süper Modern Web Tasarım Seti 9 Süper Kitap

Süper Modern Web Tasarım Seti (9 Süper Kitap)

% 23 indirim
1.273,02 ₺
979,02 ₺

Ücretsiz kargo


Satıcı - Enine Boyuna

En geç 3 gün içerisinde kargoya verilir.


Paylaş:

Süper Modern Web Tasarım Seti 9 Süper Kitap özellikleri:

Ürün hakkında detaylı bilgi almak ve soru sormak için SORU SOR butonuna tıklayarak satıcıdan destek alabilirsiniz.

Süper Modern Web Tasarım Seti 9 Süper Kitap için satıcı açıklaması

Süper Modern Web Tasarım Seti (9 Süper Kitap)

3500 Sayfalık 9 Süper Kitap

Web Tasarım uzmanı olmak için bugüne kadar böyle bir set görmediniz

Sizin ihtiyacınız olacak tüm materyalleri bir araya getirdik

Yeri geldiğinde İzle-Dinle-Uygula videolarla uygulamalara yer verilmektedir

Dinamik web siteleri hazırlamak artık hayal değil

Binlerce lira verip web sitesi yaptırmanıza gerek yoktur

Bu işi meslek haline getirip kazanç elde edebilirsiniz

 

Setin İçeriği:

Modern Fronted İle Sıfırdan İleri Seviye Web Tasarımı

Her Yönüyle Html

Javascript Programlama

CSS3

Angularjs

Beyaz Şapkalı SEO

Photoshop CC

Illustrator CC

Dreamweaver CC

 

 

DREAMWEAVER CS6 & CC EĞİTİM KİTABI İçeriği:

 

Dünya üzerinde milyonlarca internet kullanıcısı bulunmakta ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. İnternet kullanıcılarının sayısı bu şekilde artarken, ağdaki bilgilerin niteliği ve sunum şekli de sürekli gelişme kaydetme zorunluluğu taşımaktadır. Bu bağlamda web sitelerinin kapsamı her geçen gün artmaya devam ediyor. Her geçen gün web sitelerine yeni teknolojiler ekleniyor, siteler gelişiyor, büyüyor ve genişliyor. Bu şekilde aktif bir yapının içerisinde yer almanın en temel şartı, gelişmelere açık olma ve kendini sürekli yenileme ile mümkün olmaktadır.

 

Birçok web teknolojisinin gelişim kaydetmesi, bu sektörde hizmet veren birçok uygulamanın kendini yenilemesine neden oldu. Yenilikleri takip noktasında oldukça başarılı olan Adobe, değişik platformlarda geliştirdiği yazılımlarını günün şartlarına göre sürekli güncellemeye devam ediyor. Web Editörleri kulvarında öncü yazılımlardan olan Dreamweaver, CS6 sürümü ile günün teknolojisi diyebileceğimiz mobil teknolojiye uygun ürünler verme adına daha da güçlü bir hale getirildi. Dreamweaver kullanıcıları, HTML5 başta olmak üzere CSS3 ve JQuery gibi birçok yeni teknolojiyi web sayfalarına taşıyabilmenin mutluluğunu yaşarken, gelişen mobil teknolojiye uygun olarak web siteleri ve uygulama geliştirmenin de ayrıcalığını yaşayacaklar. Birçok yeni teknolojilerin yanı sıra Dreamweaver’ın eski sürümlerinde yer alan birçok özellik ise tasarımcının ihtiyaçlarını karşılayacak seviyede güncellendi, güçlendirildi.

 

Kitap içerisinde değineceğimiz yeni özelliklerin yanı sıra güncellenen özellikler üzerinde de ayrıntılı olarak durulmaktadır. Elinizdeki bu kaynak eseri kullanarak statik sayfaların yanı sıra dinamik sayfalar geliştirerek test edeceksiniz. Web sayfalarını CSS ile biçimlendirmenin ayrıcalığını yaşayacak, kod yazmanın zevkine varacak belki de ilk mobil uygulama deneyimini edineceksiniz.

 

Adobe uygulamalarının tümünde olduğu gibi Dreamweaver’da oldukça güncel ve dinamik bir yapıya sahiptir. Adobe Dreamweaver CS6 sürümü ile web sayfalarında birçok yeni teknolojinin kullanılmasına kapı açtı. CS6 sürümüyle, HTML5 başta olmak üzere CSS3 ve JQuery gibi birçok yeni teknolojiyi web sayfalarına taşıyabileceksiniz.

 

Bu kaynak eser, temel düzeyden başlayarak her düzeyde kullanıcıya hitap edecek seviyede hazırlandı. Kaynak bu eseri kullanarak Dreamweaver’ı tanıyacak, web sitesi oluşturarak, siteniz içerisinde statik ve dinamik sayfalar geliştireceksiniz. Sayfalarınızı temel web öğelerini kullanarak tasarlamanın yanı sıra, sayfa mizanpajını CSS ile yapmanın zevkini yaşayacaksınız. JavaScript gibi güncel teknolojileri sayfalarınıza taşıyacak, sorunsuz bir sayfa gösterimi için gelişmiş ortam sorgusu ve W3C doğrulaması ile sayfalarınızı yayına hazır hale getireceksiniz. Dreamweaver, PHP ve MySQL entegrasyonu ile dinamik web sayfaları geliştirecek, WordPress gibi hazır içerik yönetim sistemlerini, Dreamweaver ile düzenleyerek kendinize özgü bir uygulama haline getireceksiniz. Ayrıca JQuery Mobile araçlarını tanıyacak, belki de ilk mobil uygulamanızı Dreamweaver arabiriminde bu kaynak kitap yardımı ile oluşturacaksınız.

 

Kitapta yer alan başlıca konu başlıkları çok uzun olduğu için burada yer verilmemiştir.

 

JAVASCRİPT PROGRAMLAMA EĞİTİM KİTABI İçeriği:

 

Bu kitap hazırlanırken okuyucunun Temel HTML bilgilerine sahip olduğu varsayılmıştır. Eğer bu konuda eksiğiniz varsa tamamlamanızı öneririz. Konular anlatılırken örneklere bolca yer verilmiştir. Bu örnekleri uygulamanız ve bu uygulamalardan yola çıkarak yeni uygulamalar geliştirmeye çalışmanız, dili ve kullandığı ek teknolojileri öğrenmenize katkı sağlayacaktır. Şimdi kitap içerisindeki bölümlere kısaca bir göz atalım;

 

Bölüm 1: JavaScript Nedir?

Bölüm 2: Test Ortamını Tanımak (Firefox ve firebug )

Bölüm 3: JavaScript ve HTML5

Bölüm 4: JavaScript Temelleri

Bölüm 5: Operatörler

Bölüm 6: Program Kontrol İfadeleri

Bölüm 7: Diziler

Bölüm 8: Düzenli İfadeler(RegExp Nesnesi)

Bölüm 9: Fonksiyonlar

Bölüm 10: Nesne Tabanlı Programlama

Bölüm 11: JavaScript Nesneleri

Bölüm 12: Document Object Model(Level 1,2,3)

Bölüm 13: Olaylar

Bölüm 14: Tarayıcı Nesne Modeli

Bölüm 15: Hata Denetimi

Bölüm 16: Zamanlayıcılar

Bölüm 17: Formlar

Bölüm 18: Çerezler

Bölüm 19: Web Storage

 

 

Kitapta yer alan başlıca konu başlıkları çok uzun olduğu için burada yer verilmemiştir.

 

PHOTOSHOP CS6 & CC ÖZEL BASKI (RENKLİ) Kitabı İçeriği:

 

Fotoğraf sanatı ve tasarımcı bakış açısıyla Photoshop’u inceleyen eşsiz olan bu eser, Masaüstü yayıncılık, web ve fotoğraf alanlarında Adobe Photoshop’un kullanımına yönelik püf noktaları ve uygulama örneklerini içerir.

 

Photoshop şimdi daha çok gelişmiş bir grafik işleme aracı haline geldi. Özellikle CS5.5 ve CS6 sürümlerinde geliştirilen 3D katman ve araçları ile üç boyutlu tasarımlar artık çok daha kolay yapılmaya başlandı. Bununla birlikte web tasarımcıları ve dijital fotoğrafçılar için daha da kolaylıklar sağlıyor. Ayrıca Photoshop ile video hazırlamak da mümkün oldu. Kitabın içerisinde bu saymış olduğumuz bütün konular enine boyuna, tasarımdan baskı sürecine kadar bilgi ve deneyimler ile anlatılmıştır.

 

Bu kitabı Photoshop’a yeni başlayanlar, orta seviyedekiler ve ileri seviyedekiler kullanabilir. Her seviyedeki kullanıcılar bu kitapta kendilerine göre bir şeyler bulacaktır. Mümkün olduğunca sade bir dil kullanılarak herkesin kolaylıkla anlayabileceği bir kitap hazırlanmıştır.

 

Bu kitap, fotoğraf sanatı ve bir tasarımcının bakış açısıyla Photoshop’u inceleyip öğreten nadir kitaplardan biridir. Masaüstü yayıncılık, web tasarımı ve fotoğrafçılık alanlarında Photoshop’un kullanımına yönelik teknikleri, püf noktaları ve uygulama örneklerini bu kitapta bulacaksınız.

 

Kitapta yer alan başlıca konu başlıkları çok uzun olduğu için burada yer verilmemiştir.

 

CSS3 EĞİTİM KİTABI İçeriği:

 

Kitapta, CSS3’ün yapısı ve özellikleri baştan sona adım adım anlatılmıştır. Her örnek için açıklamalar eklenmiştir. Zor, anlaşılması kolay olmayan konular için gündelik hayattan örnekler eklenerek ilgili konular basite indirgenmeye çalışılmıştır.

İlk kısımda temel düzeyde HTML konularına giriş yapılmıştır. Bu bölümde okuyucu HTML tarafında eksik kalan veya hatırlamadığı konuları tekrar gözden geçiriyor olacaktır. İkinci kısımda ise CSS konuları ele alınmış ve örneklerle anlatılmıştır. Üçüncü bölümde ise CSS3 konusu, örnekler ile adım adım anlatılmıştır.

 

Kitapta yer alan başlıca konu başlıkları çok uzun olduğu için burada yer verilmemiştir.

 

HER YÖNÜYLE HTML EĞİTİM KİTABI İçeriği:

Günümüzde, ne tür bir geçmişten geldiğine bakılmaksızın birçok insan kendileri için gelir kapısı olabilecek, ilgi duyduğu görüşlerini belirli topluluklara duyurabilecek ya da kendilerine meydan okuyacak işlere kalkışmakta. Bu profile uyan birçok insanın ilk tercihlerinden birisi kendilerine ait bir İnternet sayfası ve bu sayfa üzerinden insanlara ulaşabilmek ve/veya bu iş üzerinden para kazanabilmek olmuştur. Böylesi bir ortamda, onlarca alternatifin arasında bu kitap, temel seviyeyi hedef alarak, programlama geçmişi olma şartı aramadan, okuyucuyu bir İnternet sayasının ana omurgasını kavramasını, işleyiş hakkında bilgi sahibi olmasını ve ilerici düşünmeyi etkin kılmayı esas almıştır. Kitabın yazılış zamanlaması dikkate alınacak olursa, yeni sürümü 2016 Kasım’ında yapılmış olan HTML5.3, eseri güncel kılmaktadır. Bu kitabın içeriğinde, HTML dilini, estetik kaygılarını gidererek destekleyen CSS ve siteye işlevsellik kazandıran Javascript ile birlikte öğrenme fırsatı sunulmaktadır. Bu noktadan hareketle elinizde tuttuğunuz bu kitap, web dizayn konusunda kendisini öteye taşımak isteyen okuyuculara bu uzun yollarında rehberlik etmeyi hedeflemektedir.

 

Kitapta yer alan başlıca konu başlıkları çok uzun olduğu için burada yer verilmemiştir.

 

ANGULARJS EĞİTİM KİTABI İçeriği:

 

Kitapta, AngularJS’in giriş seviyesinden orta seviyeye kadar olan konularına yer verilmiş, böylelikle okuyucunun hem AngularJs’in temellerini öğrenmesi hem de uygulama ve proje geliştirmesi amaçlanmıştır. “Az kod, çok iş” mantığına dayanan AngularJs, two way binding (çift yönlü veri işleme) yapısı ile uygulamaların büyüdükçe güzelleşmesini, yani geliştirilebilir ve kullanılabilir olmasını sağlamaktadır.

Kitapta, Wep Api, TypeScript, Visual Studio Code, AngularJS Bootstrap, AngularJS Meterial Template gibi konulara da yer verilerek, eserin içeriğinin zengin tutulması sağlanmıştır.

 

Kitapta yer alan başlıca konu başlıkları çok uzun olduğu için burada yer verilmemiştir.

 

ILLUSTRATOR CC Kitabı İçeriği:

 

Adobe Illustrator, dünyada milyonlarca tasarımcı ve sanatçının aktif olarak kullandığı vektörel grafik yazılımı olarak liderliğini sürdürmektedir. Aynı zamanda masaüstü yayıncılık için güçlü bir standart olmakla beraber moda gibi birçok farklı alanda trendini yükseltmektedir. Örneğin, bir grafikerin perspektifiyle mükemmel görünüme sahip logolar, grafikler, simgeler, el ilanları, broşürler, kartvizitler, reklam panoları, davetiyeler gibi birçok görsele dönüşebilir.

Illustrator; hayallerinizi çizime, çizimlerinizi bir sanat eserine dönüştüren yegâne bir yazılımdır. Yeter ki bir hayaliniz, sanatsal bir düşünceniz, bir bakışınız olsun.

Bu eser ile kendi düşünsel gücünüze ve ufkunuza Illustrator CC’nin gücünü ekleyerek bir yolculuğa çıkacaksınız ve Illustrator’a ait gelişmiş birçok özellik ve tekniklere de vâkıf olacaksınız. Eğitim videolarında, gelişmiş örnek uygulamaları ve Illustrator tekniklerine ait görsel anlatımları bulabilirsiniz.

 

Kitapta yer alan başlıca konu başlıkları çok uzun olduğu için burada yer verilmemiştir.

 

BEYAZ ŞAPKALI SEO EĞİTİM KİTABI İçeriği:

 

Kısa sürede Arama Motoru Optimizasyonunu öğrenmek ister misiniz? Bu kitap, en başından itibaren kendi Arama Motoru Optimizasyonu Stratejinizi oluşturmanız için size rehberlik edecek.

Beyaz Şapkalı SEO kitabı; öğrencilerin, şirketlerin, pazarlamacıların ve girişimcilerin işlerini büyütmek ve müşterilerine gerçek değer katmak için arama motorlarının gücünden yararlanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

 

Kitapta yer alan başlıca konu başlıkları çok uzun olduğu için burada yer verilmemiştir.

 

MODERN FRONTEND - Sıfırdan İleri Seviye Web Tasarımı Kitabı İçeriği:

 

Her geçen gün gelişen web teknolojileri ve bu teknolojilere artan taleplerle beraber sürekli olarak bir yenilikle karşılaşıyoruz. Bu yeniliklerle beraber hayatımıza yeni teknoloji kavramları da giriyor. Yeni geliştirilen projelerin kapsamının büyümesiyle beraber iş yükü artıyor ve bölünmek zorunda kalıyor. İşte bu iş bölümlerinden bir tanesi de Frontend. Bu kitapta sizlere, Frontend kavramının günümüzdeki modern hâlini anlatmaya çalıştım.

Frontend kavramı, ön yüz anlamına gelir ve yazılım dünyasında da projenin son kullanıcıya gözüken kısmı olarak düşünebiliriz. Modern Frontend ile beraber artık bu tasarımlar her cihazda, her işletim sisteminde ve her tarayıcıda aynı şekilde görünmelidir. Bu da iyi bir planlama, algoritma bilgisi ve tasarım bilgisi gerektirir.

 

Bu kitapta HTML, CSS, Bootstrap ve JavaScript teknolojilerine dair en temelden, ileri düzeye kadar bilgiler bulunuyor. Bu bilgileri olabildiğince sade ve anlaşılır bir dille anlatmaya çalıştım. Her bir konu için anlatım kısmında bir de örnek yaparak bu konunun iyice pekişmesini sağladım. Kitapta günümüzde sıklıkla kullanılan teknolojiler ve yapılar mevcut. Kitabın sonunda, kitapta öğrenilen teknolojileri kullanarak yapılan modern tasarım ve uygulama örnekleri mevcut.

 

Kitapta yer alan başlıca konu başlıkları çok uzun olduğu için burada yer verilmemiştir.

Teslimat Detayları:

Bu ürün 30/4/2024 tarihine kadar Enine Boyuna tarafından kargoya verilir.

İade ve Değişim Hakkınız:

  • Güvenli ödeme sistemimiz sayesinde önce ürünü teslim alırsın, sonra ödeme onayı verirsin. Paran hep güvende kalır.
  • Lazimbana.com' dan aldığınız ürünleri iade etmek için kanunların belirlediği gibi cayma hakkınız var(iadesi mümkün olmayanlar hariç).
  • Gelen ürünü farklı bir model veya renkle değiştirebilirsiniz.
  • Satıcının anlaşmalı kargosu ile ücretsiz iade yapabilirsiniz.
  • Değişim veya iade için satıcıya 'Soru Sor' butonundan ulaşın.

Bu ürüne Lazımbana' nın güvenli ödeme sistemi ile hemen sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almak için sepete ekleyebilirsiniz.

Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 510,36 ₺ 1.020,73 ₺
3 345,46 ₺ 1.036,39 ₺
4 262,30 ₺ 1.049,22 ₺
6 179,26 ₺ 1.075,55 ₺
9 123,68 ₺ 1.113,15 ₺
12 95,72 ₺ 1.148,59 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 509,68 ₺ 1.019,36 ₺
3 344,84 ₺ 1.034,53 ₺
4 261,72 ₺ 1.046,87 ₺
6 178,72 ₺ 1.072,32 ₺
9 123,17 ₺ 1.108,54 ₺
12 95,22 ₺ 1.142,61 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 509,68 ₺ 1.019,36 ₺
3 344,84 ₺ 1.034,53 ₺
4 261,72 ₺ 1.046,87 ₺
6 178,72 ₺ 1.072,32 ₺
9 123,17 ₺ 1.108,54 ₺
12 95,22 ₺ 1.142,61 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 510,36 ₺ 1.020,73 ₺
3 345,46 ₺ 1.036,39 ₺
4 262,30 ₺ 1.049,22 ₺
6 179,26 ₺ 1.075,55 ₺
9 123,68 ₺ 1.113,15 ₺
12 95,45 ₺ 1.145,45 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 509,68 ₺ 1.019,36 ₺
3 344,84 ₺ 1.034,53 ₺
4 261,72 ₺ 1.046,87 ₺
6 178,72 ₺ 1.072,32 ₺
9 123,17 ₺ 1.108,54 ₺
12 95,22 ₺ 1.142,61 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 510,31 ₺ 1.020,63 ₺
3 345,27 ₺ 1.035,80 ₺
4 262,03 ₺ 1.048,14 ₺
6 178,93 ₺ 1.073,59 ₺
9 123,31 ₺ 1.109,82 ₺
12 95,32 ₺ 1.143,89 ₺
Lazimbana.com Taksit Avantajları
# Taksit Tutarı Toplam Tutar
2 508,89 ₺ 1.017,79 ₺
3 344,84 ₺ 1.034,53 ₺
4 261,72 ₺ 1.046,87 ₺
6 178,72 ₺ 1.072,32 ₺
9 123,17 ₺ 1.108,54 ₺
12 95,22 ₺ 1.142,61 ₺

İncelediğiniz ürünle ilgili kullanıcı yorumları

Süper Modern Web Tasarım Seti 9 Süper Kitap
Süper Modern Web Tasarım Seti 9 Süper Kitap
0.0
5 Yıldız (0)
4 Yıldız (0)
3 Yıldız (0)
2 Yıldız (0)
1 Yıldız (0)